≫ 

Automobil u Subotici se zakucao u semafor i oborio ga: Povređeno dete, vozilo uništeno

Nezvanično, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je čovek star 85 godina

  • 6
Subotica, saobraćajna nesreća Foto: Subotica.com

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Subotici, oko 16.40 sati, na raskrsnici kod Nove opštine, povređeno je više osoba kada se automobil zakucao i oborio semafor, koji je pao na prolaznike.

Putinici u automobilu su zadobili lakše telesne povrede, a povređeno je i jedno dete, javlja Subotica.com.

Svi povređeni su zbrinuti u bolnici.

Crveni "citoren C3", koji je dolazio Senćanskim putem desetak metara pred semafor postepeno je, krećući se normalnom brzinom, počelo da silazi sa puta na pešačku stazu i udarilo direktno u veliki semafor sa verikalnim i horizonatalnim svetlima, navedeno je.

Od siline udarca semafor se srušio i pao na saobraćajnicu jednim delom, dok se drugim ostao na pešačkoj stazi. Tom prilikom povređen je jedan pešak - dete, za koje se još uvek nije poznato koji stepen povreda je zadobio.

Pored vozača, u vozilu koje je sletelo sa puta, bile su još dve starije osobe. Oni su lakše povređeni.

Detetu je, navodno, u pomoć pritekla sugrađanka koja ga je pomerila sa ulice i tešila da će sve brzo proći. Hitna pomoć je vrlo brzo došla i prvo odvezla dete, a onda i druga sanitetska vozila su počela sa zbrinjavanjem ostalih povređenih. Svi su i transportovani na dalje saniranje povreda u bolnicu.

Kako nezvanično javlja Subotica.com, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je čovek star 85 godina i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje.

Na lice mesta brzo su došli i radnici "Selme", preduzeća koje održava semaforsku signailzaciju, koji su na prvo sagledavanje štete utvrdili da semafor neće moći da osposobe tokom današnjeg dana jer su oštećenja prevelika.

Video: Šta bi ovo?! Izgubio kontrolu nad vozilom, promenio smer i zakucao se u policijski auto otpozadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    23. jun 2021 | 21:46

    Ko je osobi 85 god produzio vozačku dozvolu, mislim koji doktor je potpisao uverenje o sposobnosti ? Sad fino on da odgovara. Vozača ponovo na pregled sposobnosti i ako se ustanovi da isti ne đoze da prodje doktora rigorozno sankcionisati. Na ovim temperaturama mi od 30-40 god imamo probleme u saobracaju a sta onda reci za osobe stare 85 god. Uvesti zakon da se vozacka ne moze produziti osobi koja napuni 70 god !

  • Simon16

    23. jun 2021 | 20:17

    Uhapsiti tog doktora koji mu je produzio dozvolu , e alo 85 gos a vozi.

  • mrki

    23. jun 2021 | 20:48

    Tako ti je to kad mumije voze od 100 godina.Ko mu produzio dozvolu isto u prdekanu sa starim prdonjom.Verovatno je dao dobar kes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA