≫ 

Delta soj kosi sve pred sobom, došao je sigurno, plašim se jeseni, da nećemo imati adekvatan odgovor

Vučić je kazao da je delta soj stigao sigurno u Srbiju i da samo još uvek nije detektovan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i teme novog "delta soja" korona virusa tokom obraćanja novinarima nakon završene združene taktičke vežbe "Munjeviti udar".

- Užasno se plašim nadolazeće jeseni i užasno brinem zbog nevakcinisanog dela stanovništva. Mi ćemo uskoro da krenemo sa vakcinisanjem ponovo onih koji su primili vakcine i pozivam ljude da to urade zato što ne razumem tu vrstu neodgovornosti jer ovaj delta soj bukvalno kosi sve pred sobom. I kad vam dođe u većem obimu ili delta soj ili indijski soj, plašim se da nećemo imati adekvatan odgovor Britanija je cela vakcinisana, a imaju problem - rekao je predsednik.

- Delta soj je sigurno stigao u Srbiju, samo je pitanje u kojoj razmeri, da li je pojedinačno stigao, stigao je -  rekao je Vučić.

Kako je naveo, o tome je razgovarao sa doktorom Goranom Stevanovićem, koji je zabrinut.

(Telegraf.rs).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    27. jun 2021 | 21:37

    U pravu je Vučić i ja sam za to da se uvede obavezna vakcinacija, to je jedino rešenje da se spreči korona, obavezna vakcinacija na svake dve godine.

  • Oreginal srbin

    27. jun 2021 | 19:24

    Nas precednik nam je obezbedijo vakcine netreba dase bojimo ako treba ja cu ponovo da se vakcinisem

  • Aleksa

    27. jun 2021 | 14:49

    "Užasno se plašim nadolazeće jeseni i užasno brinem zbog nevakcinisanog dela stanovništva. Mi ćemo uskoro da krenemo sa vakcinisanjem ponovo onih koji su primili vakcine i pozivam ljude da to urade zato što ne razumem tu vrstu neodgovornosti jer ovaj delta soj bukvalno kosi sve pred sobom. I kad vam dođe u većem obimu ili delta soj ili indijski soj, plašim se da nećemo imati adekvatan odgovor Britanija je cela vakcinisana, a imaju problem - rekao je predsednik." I koja je poenta vakcine kad je Britanija celai vakcinisana a ima problem? Da se razumemo podržavam vakcinaciju, ali ne zbrzanim vakcinama koje ne deluju, meni ovo više liči na nešto drugo, a pametni će shvatiti na šta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA