≫ 

"Ovo je čekana pravda, manipulisalo se snimkom": Lečićev advokat o odbacivanju Danijeline prijave

Punomoćnici Branislava Lečića obaveštavaju javnost da osim dokaza koji su do sada medijski interpretirani – postoje i drugi dokazi koji nepobitno ukazuju na činjenicu da on sa navodima g-đe Štajnfild nema ništa

  • 24
Branislav Lečić Foto: Privatna arhiva

Ukoliko je medijska informacija tačna, da je tužilaštvo odbacilo prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, njegova porodica, prijatelji, poslovni saradnici, ali i njegovi advokati, odbačaj krivične prijave doživljavaju kao čekanu pravdu, saopštio je danas advokatski tim glumca. 

Oni su istakli da im još nije dostavljeno rešenje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pa nemaju uvid u njegovo obrazloženje, zbog čega će tražiti odobrenje tužilaštva da nam rešenje bude dostavljeno.

- Iako u ovom trenutku nemamo uvid u obrazloženje rešenja o odbačaju krivične prijave, ukazujemo javnosti da su sve izjave Danijele Štajnfeld međusobom kontradiktorne i da sve medijske interpretacije obiluju nelogičnostima, dok samo postupanje i ponašanje anijele Štajnfeld, koja se kao obrazovana glumica čija karijera direktno zavisi od popularnosti, obratila najpre medijima, izradila film sa sobom u glavnoj ulozi, radila na popularnosti tog filma, samo po sebi ukazuje na motivisanost koja je, najblaže rečeno, veoma neuobičajena a svakako neviđena kod navodnih „žrtava silovanja“ - navodi Lečićev advokatski tim.

Punomoćnici Branislava Lečića obaveštavaju javnost da osim dokaza koji su do sada medijski interpretirani – postoje i drugi dokazi koji nepobitno ukazuju na činjenicu da Branisav Lečić sa navodima g-đe Štajnfild nema ništa, i ti dokazi još uvek nisu prezentovani javnosti, ali jesu državnim organima.

- Među ovim dokazima spada i onaj iz kog proističe da je se sa audio snimkom koji je javnosti prezentovan – pre prezentacije sečenjem i pakovanjem manipulisalo. A pri tom još postoje i dokazi značajniji i važniji od tog. Branislav Lečić se zahvaljuje javnosti, prijateljima i kolegama na veri koja je iskazana u njegovu nevinost - navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo je, da podsetimo, odbacilo Danijelu krivičnu prijavu protiv Lečića za silovanje jer nisu našli nijedan dokaz za to.

Video: Prva izjava Branislava Lečića pred informativni razgovor u policiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budimo realni.

    13. jul 2021 | 13:47

    "Ćud je ženska smiješna rabota, stotinu će promijenit vjera da učini što je njojzi drago". A meni je drago što skinuše ljagu sa čoveka koji nije kriv. On jeste lep, pametan, obrazovan, dobar i uspešan glumac i dobar otac i verovatno mnogima dobar prijatelj. Nije ni on cvecka i zna da bude drčan ali čovek je i niko nije idealan. Žao mi je Danijele što se jadno pinela i zloupotrebila čoveka da postigne neki svoj cilj a pritom uvukla i druge u tu laž kao što je Merima. Svaka čast Evi Ras i Jeleni Tinskoj koje su bile realne i branile ga. A, neka se stide kolege koji su ,odmah, na neproverenu vest reagovali i odrekli ga se. Sramota.

  • Besna glista®

    13. jul 2021 | 13:36

    Meni je najzanimljivije to što presude prvo stignu u medije pa onda tužitelju i tuženom.

  • Dex

    13. jul 2021 | 14:48

    Karanovic Mirjana sad treba da se izvini kolegi i prijatelju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA