Monstrum u Valjevu rukama davio obožavane štence: "Vratovi im polomljeni. Bačeni jedno pored drugog"

Žena koja ih je hranila svakog jutra, zatekla je užas

  • 27
mrtav pas Potresna fotografija Foto: Instagram/udruzenje_carna

Obožavani štenci od strane celog kvarta, koji su se nalazili kod kule Nenadović u Valjevu, izvučeni su iz kućice u noć i zadavljeni, kako je objavljeno na Instagram stranici Udruženja Čarna. Na društvenu mrežu postavljene su i potresne fotografije počinjenog zverstva.

- Da li će iko odgovarati za ovako strašno delo? Da li ste svesni da čovek koji je uradio ovako nešto hoda tu, pored nas, pored naše dece! - na ovaj način započeta je objava na Instagramu od koje se ledi krv u žilama.

U njoj se navodi da je žena, koja ih je hranila svakog jutra i pripremala im doručak, zatekla užas.

- Vidi se da ih je neko izvlačio, jer je izvučeno do pola ono na čemu su u kućici spavali. Vratovi su im polomljeni. Bačeni su jedno pored drugog. Čak nije ni otrov, nego ih je čovek ubio golim rukama! Šta mislite, na šta je spreman sve taj čovek sutra? Čovek koji je izvlačio iz kućice nevine, male štence, jedno po jedno, i ubijao - stoji na društvenoj mreži.

Istaknuto je da i one osobe koje ne vole životinje treba da zastanu i da se zapitaju.

- I kako ovako strašno delo da prođe bez kazne? Zar je tom čoveku mesto na ulici? Među našom decom? Jako je poražavajuća činjenica da tako monstruozno delo neće biti primećeno, neće biti osuđeno i da tako strašan čovek neće snositi posledice i neće biti sklonjen iz naše okoline. Zar moramo da se osvrćemo iza sebe čim padne mrak, umesto da institucije rade svoj posao i takve ljude smeste iza adekvatnih rešetaka? - naveli su iz Udruženja Čarna u Valjevu.

Napomenuli su i da svi, koji ostavljaju pse, treba dobro da razmisle šta rade.

- Ovo je zaista bio humaniji način, nego da ste sterilisali vašeg psa? - zaključak je objave na Instagramu.

Video: Vežbali na psima pucanje, a oni i dalje veruju ljudima: Ovo je priča o kerušama Megi i Mili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojkan

    27. jul 2021 | 15:35

    A sta bi komsije sa tolikim psima lutalicama? Meni pored zgrade svaki dan se lutalice unerede... i niko nece da ocisti za njima. A ovamo svi fini preko tudjih ledja.

  • ministar

    27. jul 2021 | 15:36

    A kada noću psi lutalice laju i medjusobno se ganjaju i tako probude čitav kvart?

  • Uff

    27. jul 2021 | 15:30

    Ja bi znao sta bi radijo sa takvim ne ljudima. Prosao bi isto kao ovo jadnu Stene koje nikom nije nista skrivilo. Javi se heroju ako si toliko Jak da se upoznamo ja I ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA