≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 1. avgust 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 13
, naslovne strane naslovnice, prelistavanje

Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 1. avgust 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    31. jul 2021 | 21:32

    SRAMOTNO JE PRICATI O IZDAJI KRAJINE OD STRANE MILOSEVICA A NE RECI KO JE PLANIRAO OLUJU -PENZIONISANI AMERICKI GENERALI -NATO POD BUDNIM OKOM AVAKSA PRATIO NASU VOJSKU I NAVIDIO VATRU HRVATSKIH SNAGA!!! 1980 GODINE NA ZAPADU SU SE PRODAVALE KARTE EVROPE U KOJIMA JE SVAKA REPUBLIKA I POKRAJINA BILA NOVA DRZAVA!!! 1992 GODINE NATO JE IMAO PLAN BOMBARDOVANJA SRBIJE !!! DOSTA JE LAZI !!! NATO JE HTEO DA UNISTI BEOGRAD NUKLEARNIM ORUZJEM I DA BUDE POBEDNIK PO SVAKU CENU !!!

  • Jug

    31. jul 2021 | 21:39

    Krajinu su izdali Rašković, Martić i Babić a ne Milošević i ne lažite više ovaj narod kao što ste lagali njega.

  • DARKO 100%

    31. jul 2021 | 20:58

    Ponekad kad sve ovo covek cita o stanju naseg drustva najvise bi voleo da to bude samo ruzan san,ali malo morgen, surova istina surovih ljudi ,surovo vreme bez milosti i osecaja za coveka,svaki covek koji se odrekne Boga u sebi unapred je osudjen na propast,jer takav gubi orjentaciju u vremenu i u prostoru ,bez osecaja u sunovrat provalije bez dna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA