≫ 

Stanje na granicama: U Šidu vozila čekaju sat vremena, na Batrovcima teretnjaci i do 3 sata

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su Putevi Srbije

  • 0
Granica, kamion

Foto-ilustracija: Shutterstock

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 180 minuta, a na graničnom prelazu Šid, zadržavanje je oko 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji.

Na autoputu E-70, u zoni Rume, do 16. avgusta u smeru ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, zbog radova na putu. Na autoputu E-736, na relaciji Ljig-Takovo, do 13. avgusta u smeru Čačak - Beograd, preticajna saobraćajna traka će biti zatvorena zbog radova.

Saobraćaj će biti obustavljen do 13. avgusta u naselju Ranovac, kod Petrovca na Mlavi, zbog radova, a alternativni pravac za putnička vozila je kroz naselje a saobraćaj za teretna motorna vozila se odvija na državnom putu preko Salakovca.

Saobraćaj u Šajkašu će se do 6. avgusta odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog pojačanih radova na putu, kao i na putu Jasikovo-Bor od 5. avgusta do 31. oktobra.

Video: Gužve na graničnim prelazima i za izlazak i za ulazak u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA