≫ 

Nestalo dvoje dece u Nišu: Brat i sestra iz Srbobrana poslednji put viđeni u parku Čair

- Zamolila bih svakog ko ih vidi da se javi. Nemam nikakve vesti. Totalno sam izludela od brige, samo želim da mi se deca pojave i vrate – kaže uznemirena majka

  • 21
Brat i sestra nestali u Nišu, nestala deca Foto: SUP Niš

Devetogodišnja devojčica iz Srbobrana i njen petogodišnji brat nestali su 2. avgusta u Nišu.

Niška policija je saaopštila da im je prijavljen nestanak, te da devojčica ima crnu kosu do ramena i da je obučena u sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts. Dečak ima plavu kosu, a na sebi je imao belu majicu i sivi šorts.

Kako saznajemo, pre oko mesec dana njihova majka je došla u Niš i boravila kod jednog muškarca. Deca su svakodnevno izlazila da se igraju. Poslednji put su viđena u parku Čair. Kada se kući nisu vratili do uveče, majka je prijavila nestanak.

Policija je saopštila da intenzivno traga za decom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njima da se jave na telefone 192 i 018/ 522982.

Majka nestale dece: Izludela sam od brige, strahujem od najgoreg

Snežana Đorđević (28) iz Srbobrana, majka dvoje mališana koji su 2. juna nestali u Nišu kaže da je izludela od brige i moli svakog ko nešto o njima zna da se javi niškoj policiji.

- Pre mesec dana sam došla iz Beograda, gde sam boravila izvesno vreme, u niško selo Gornji Matejevac gde sam se udala. Međutim, sa tim čovekom sam se ubrzo rastala, boravila sam u centru grada, tu sam upoznala jednog dečka, pa sam počela sa njim da živim. Došla sam sa troje dece, ona su izlazila u grad, igrala su se svakog dana. Sinčić od pet i ćerkica od devet godina su me zamolili da ih pustim da odu u park Čair. Dozvolila sam im da odu i dala im 700 dinara da se provedu. Ja sam kuću sredila, počistila pa sam otišla da ih nađem. Ceo dan sam ih tražila po gradu, nigde ih nije bilo pa sam prijavila policiji njihov nestanak – priča Snežana za Telegraf.rs.

Majka nestale dece, Niš Snežana Đorđević, Foto: Telegraf/Dragana Kocić

Kaže da nema predstavu šta se sa njima desilo, ali da strahuje i od najgoreg.

- Zamolila bih svakog ko ih vidi da se javi. Nemam nikakve vesti, brinem se da ih nije neko ubio, da nešto nije urađeno sa njima. Totalno sam izludela od brige, samo želim da mi se deca pojave i vrate – rekla je uznemirena majka.

Ona je isključila mogućnost da je otac mališana odgovoran za njihov nestanak.

- On živi u Rumi, ni ne zna da smo mi u Nišu – objasnila je Snežana. Kazala je da je nedavno izgubila jedno dete, pa da joj cela ova situacija još teže pada.

- Umrla mi je šestomesečna ćerkica, tako odjednom, ne znam ni od čega. Sada mi nema ni ovo dvoje dece, strašno je to što mi se dešava – rekla je Snežana.

Video: Očajna majka nestale dece trazi pomoc: Izludela sam od brige, strahujem od najgoreg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    4. avgust 2021 | 18:40

    Bitno da mama zna gde joj je partner sto je provodila vreme sa njim..

  • Uzas!

    4. avgust 2021 | 19:03

    Zar se mogu sama deca, bez nadzora, ostaviti citav dan u parku i da se majka tek uvece seti da ih nema? Sta je radila za to vreme, razmenjivala neznosti sa ljubavnikom? Daj Boze da su se deca samo izgubila i da ce ih neki dobri ljudi pronaci i vratiti, da ih nije oteo neki pedofil! Ako se, daj Boze, sve srecno zavrsi, majku najostrije kazniti! Ako deca imaju oca koji zeli da se stara o njima njemu treba dodeliti starateljstvo.

  • Anaa

    4. avgust 2021 | 21:46

    Pre mesec dana dosla iz Beograda jer se udala i vec posle razlaza nasla drugog sa kim je pocela da zivi.Ova na decu nije ni mislila ocigledno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA