≫ 

Srećan kraj potrage i za bratom i sestrom koji su nestali u Nišu: Pronađeni u Beogradu

Oni su poslednji put viđeni u parku Čair

  • 9
nestala deca blur

Foto: SUP Niš

Brat (5) i sestra (9),  koji su 2 avgusta nestali u Nišu, pronađeni su u Beogradu, potvrđeno je za Telegraf.rs u MUP-u. 

Mediji javljaju da je Centar za socijalni rad preuzeo brigu o deci. Navodno je majka sa decom došla iz Beograda u Niš, gde se u kratkom roku udala i razvela. 

Utvrđeno je, kako javlja Pink, da su deca pre tri dana došla u Beograd iz Niša kod rođaka njihove majke gde su i nađena.

Niška policija saaopštila je juče da im je prijavljen nestanak, da devojčica ima crnu kosu do ramena i da je obučena u sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts. Dečak ima plavu kosu, a na sebi je imao belu majicu i sivi šorts.

Kako je Telegraf.rs već objavio, pre oko mesec dana njihova majka je došla u Niš i boravila kod jednog muškarca. Deca su svakodnevno izlazila da se igraju. Poslednji put su viđena u parku Čair. Kada se kući nisu vratili do uveče, majka je prijavila nestanak.

Video: Ovo je govorila majka nestale dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    5. avgust 2021 | 08:31

    U Beogradu su frekventnije raskrsnice, vise posla na semaforima....sad ce biti ja sam divna majka, ali su mi zli radnici CSR oduzeli decu i smestili kod zlih hranitelja

  • Ciga cica mala

    5. avgust 2021 | 08:44

    Odmah mi je bilo jasno u čemu je stvar

  • 🙃

    5. avgust 2021 | 08:49

    Bravo za pametnu decu koja su se snasla bolje nego vecina odraslih a bravo i za rodjake koji nisu javili da su deca dosla kod njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA