Huligani uništavaju dvorišta vrtića u Ivanjici: Lome klupe i klackalice, ostavljaju smeće za sobom

Dečiji vrtići u Ivanjici razmatraju da postave video nadzore

  • 6
Ivanjica, Huligani uništavaju dvorište vrtića ’’Zvončica’’ Foto: Infoliga.rs

Ivanjički huligani nastavljaju sa uništavanjem imovine i zelenih površina u ovom gradu a na meti su im i objekti Dečijeg vrtića.

Na Mrkočevcu su prethodnih dana uništili dvorište vrtića ’’Zvončica’’ a štete su vidne i na samoj zgradi, prenosi infoliga.rs.

Ivanjica, Huligani uništavaju dvorište vrtića ’’Zvončica’’ Foto: Infoliga.rs

Iz ove ustanove poručuju da će objekat dodatno biti obezbeđen video nadzorom uz pojčanu kontrolu jer su štete koje huligani prave ogromne.

I ranije se dešavalo da se noću okupljaju u dvorištima objekata koji pripadaju PU ’’Bajka’’ i da ostavljaju smeće za sobom, a sada su otišli korak dalje pa uništavaju klupe, klackalice, tobogan, stepenice i samu zgradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    5. avgust 2021 | 11:31

    Pohvatati ih, naplatiti štetu i naterati ih da sve vrate u prvobitno stanje.Zatim, godinu dana održavanja dvorišta vrtića pod nadzorom policije.Ne bi im više palo na pamet da prave štetu.

  • Steva

    5. avgust 2021 | 11:36

    Ma nigde policije,ni na glavnim putevima,gde se vozi što brže to bolje,ni pred školama,gde se skuplja sav ološ,nema ni jednoga u parkovima... pa zašta oni platu dobijaju???

  • Sima

    5. avgust 2021 | 15:04

    U pitanju nisu huligani,vec deca uzrasta od 10-15 godina. Kao roditelj malog deteta cesto sam na tim decijim igralistima,gde se skupe deca tog uzrasta i divljaju na tim spravama. Pokusavajuci da ih upozorite i opomenete stavljate sebe u situaciju da vas neko optuzi za ugrozavanje maloletne dece,a to niko ne zeli,i ljudi okrecu glavu i niko ne reaguje. Vise puta sam pokusavao da im na lep nacin ukazem da ne lome sprave,ali oni jednostavno ne reaguju vec nastavljaju. Ako neko ima resenje kako ih spreciti neka mi kaze i ja cu tako postupiti sledeci put. Ali isto tako svi moramo nesto uraditi a ne okretati glavu kad vidimo tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA