Rasplamsava se žarište korone u Moravičkom okrugu: Registrovan najveći broj zaraženih od januara

U prethodna 24 sata potvrđeno je 30 pozitivnih na korona virus, što je u ovoj godini najveći broj pozitivnih u jednom danu * U najvećem piku, krajem prošle godine, bilo je do 53 pozitivnih na korona virus u danu

  • 4
Gornji Milanovac, Dom zdravlja Foto: RINA

Posle pristiglih rezultata za 90 testova, na teritoriji opštine Gornji Milanovac, u prethodna 24 sata potvrđeno je još 30 pozitivnih na korona virus, što je u ovoj godini najveći broj pozitivnih u jednom danu.

- U najvećem piku, krajem prošle godine, bilo je do 53 pozitivnih na korona virus u danu. Takođe, povećan je broj pregleda na dnevnom nivou - rekao je dr Aleksandar Čivović, vd direktora Doma zdravlja Gornji Milanovac, prenosi Rina.

Juče je u Kovid ambulanti Doma zdravlja Gornji Milanovac pregledano je 160 građana, urađena su 94 antigenska testa, uzeta 2 NF brisa, jedna osoba upućena je na hospitalizaciju.

- Među pozitivnima ima i dece školskog uzrasta. Od danas je na snazi novo radno vreme Kovid ambulante od 7 do 22 sata - svakoga dana i vikendom - dodao je dr Čivović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    7. septembar 2021 | 19:22

    Je l' ima na viduku neko punoletstvo, ili bilo kakva proslava sa 300-500 zvanica? Da vidi komšiluk ko je gazda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA