≫ 

Proglašena vanredna situacija u Sremskim Karlovcima, odložen Grožđenbal

Manifestacija „Karlovačka berba grožđa 2021.“ se zbog toga neće održati u planiranom terminu (od 17. do 19. septembra 2021. godine), već se odlaže za prvu polovinu oktobra

  • 2
Grozđe, berba, jesen Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Usled pogoršanja epidemioloških prilika, izazvanih stalnim porastom broja obolelih sugrađana od bolesti kovid 19, Opštinski štab za vandredne situacije Opštine Sremski Karlovci je na sednici održanoj 10. septembra proglasio vanrednu situaciju na teritoriji Opštine.

Manifestacija "Karlovačka berba grožđa 2021." se zbog toga neće održati u planiranom terminu (od 17. do 19. septembra 2021. godine), već se odlaže za prvu polovinu oktobra, pod uslovom da epidemiološka situacija to dozvoli. O novom terminu građani će biti blagovremeno obavešteni, prenosi sajt Sremskikarlovci.info.

Kako bi sačuvali zdravlje stanovništva, a u težnji da se trenutna epidemija ublaži, odnosno spreči, predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Saša Stojkečić pozvao je građane Sremskih Karlovaca da se vakcinišu protiv korona virusa i da se pridržavaju svih mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid 19, koje su propisali Vlada Republike Srbije i Opštinski štab za vanredne situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evo

    14. septembar 2021 | 14:15

    Mislite do uvođenja ausvajsa

  • Ивана

    14. septembar 2021 | 20:37

    А где је 4.5 милиона што су добили да се манифестација одржи? Короно добродошла

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA