≫ 

Pronađena devojčica (13) iz Jagodine za kojom se tragalo satima

Za njom se tragalo od juče u 18 časova

  • 15
Sara Sekulić

Foto: Privatna arhiva

Devojčica od 13 godina koja je nestala juče u Jagodini, pronađena je, potvrđeno je za Telegraf.rs u njenoj porodici, a i u Policijskoj upravi Jagodina.  

Za njom se tragalo od juče u 18 časova, kada je policiji prijavljen nestanak i od kada se za njom intenzivno tragalo.

- Pronađena je. Živa, zdrava. Sve je u redu. Još ne znamo gde je bila - rekla nam je sestra.

Devojčica je trenutno u policiji gde daje izjavu.

Sarina sestra je jutros rekla za Telegraf.rs da ona nije imala nijedan razlog da ode od kuće.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    20. septembar 2021 | 10:27

    I tako skoro svaki dan. Uzbuni se javnost, digne se cela policija, pronađe se "izgubljeno" dete i ne zna se gde je bilo. Mislim da su naši zakonodavci debelo pogrešili donoseći potpuno sulud zakon o pravima deteta. Po tom zakonu dete sada nije ni dužno da kaže roditeljima gde je bilo. Plašim se da će biti još gore.

  • E

    20. septembar 2021 | 10:31

    Ove devojčice što tako nestaju a ustvari idu kod dečka, treba kažnjavati! Ne batinama (to je odavno prevazidjeno), nego oduzimanjem telefona na duže vreme, jer od toga veće kazne za njih nema...

  • Sabina

    20. septembar 2021 | 10:57

    Prije svega dobro je da je nadjena živa i zdrava.Drugo šta se dešava u glavama ovoj današnjoj omladini djevočicama i dječacima?Izgleda je na neki način postalo biti popularno da se o njima piše po medijima i da se policija diže na noge kako bi ih tražila.Treba uvesti zakon za ovakve slučajeve.Svako izvodjenje policije na teren i ako se ustanovi da je bila lažna uzbuna ili IGRA skrivača tamo nekog derišta da roditelji tog djeteta snose troškove.Samim tim će i roditelji više posvetiti vremena i paziti na svoju djecu gdje su kud se kreć i u kakvom su društvu.Nego što bleje 24 sata po društvenim mrežama i znaju napamet ko je skim zbog čega i šta se sve dešava u zadruzi na ZG i ostalim kvazi emisijama zabavnog programa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA