≫ 

Novi Pazar nije jedini koji ukida slavlja: Još jedna opština hitno apelovala da se ne prave proslave

Štab za vanredne situacije Opštine Ljig poziva sve stanovnike koji se do sada nisu vakcinisali da to učine što pre, da bi se sačuvalo zdravlje ljudi, s obzirom na to da se poslednjih dana beleži stalan porast broja zaraženih od korona virusa

  • 5
Venčanje, svadba

Foto-ilustracija: Shutterstock

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije usled korona virusa, Štab za vanredne situacije Opštine Ljig apelovao je juče na građane da ne organizuju veća porodična slavlja i okupljanja u ugostiteljskim objektima i na privatnim posedima, dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje.

- Na sednici Štaba za vanredne situacije Opštine Ljig razmatrana je trenutna epidemiološka situacija na području opštine Ljig i ista je ocenjena kao nepovoljna zbog čega se apeluje na sve građane naše opštine da ne organizuju veća porodična slavlja i okupljanja u ugostiteljskim objektima i na privatnim posedima, dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje - navodi se na sajtu Opštine u izveštaju sa sednice Štaba.

Takođe, Štab za vanredne situacije Opštine Ljig poziva sve stanovnike koji se do sada nisu vakcinisali da to učine što pre, da bi se sačuvalo zdravlje ljudi, s obzirom na to da se poslednjih dana beleži stalan porast broja zaraženih od korona virusa.

-  Upućen je i zahtev Sektoru za vanredne situacije iz Valjeva za postavljanje 2 šatora ispred kovid ambulante, zbog povećanog broja pregleda i najavljenog pogoršanja vremena - navodi se u ocvom izveštaju.

Podsetimo, Novi Pazar je otišao korak dalje u odnosu na Ljig, pa je od 13. septembra u tom gradu, u kojem je, takođe, jako loša epidemiološka situacija,. zabranjena slavlja u ugostiteljskim objektima.

Video: Proslava mature u Novom Pazaru nikad viđena: Trbušna plesačica zaigrala na stolu, pa ljosnula na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    21. septembar 2021 | 09:34

    Evo sad će i u Negotinu, samo da prođu izbori. A do tada može sve - i svadbe i vašar i deca idu u školu i korona ne postoji...

  • Boža zemunac

    21. septembar 2021 | 08:35

    Ne ucenjujte narod. Neće da valja.

  • Vodolijax

    21. septembar 2021 | 09:43

    Pametni i ne prave slavlja u ovo nevreme već samo oni koji hoće da pokažu da su imućni pa bar za to uzeli i kredit........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA