Raste broj zaražene dece u Gornjem Milanovcu: Počinje sa radom pedijatrijska kovid ambulanta

Svakodnevno je organizovano šest, a sada i sedam ekipa za rad u Kovid ambulanti

  • 0
dete deca korona virus foto-ilustracija: pixabay.com

Svakodnevno raste broj kovid pozitivne dece na teritoriji opštine Gornji Milanovac, pa će od ponedeljka početi sa radom organizovana pedijatrijska kovid ambulanta.

- Posete u našoj pedijatrisjkoj službu su intenzivirane poslednjih mesec dana. Zbog toga se javila potreba za ovakvom odlukom i ulažu se određeni napori da se organizuje i pedijatrijska Kovid ambulanta -  kaže dr Aleksandar Čivović, vd direktora Doma zdravlja.

Povećan je broj ekipa lekara koji rade i u Kovid ambulanti za odrasle. Svakodnevno je organizovano šest, a sada i sedam ekipa za rad u Kovid ambulanti, prenosi RINA.

- Posla je sve više, a resursi su ograničeni, te sve molimo za razumevanje i strpljenje. Svima će pomoć biti ukazana. Svesni smo da život mora da se probija i ide napred, ali apelujemo na odgovorno ponašanje, jer nakon rođendana, svadbi, veselja i ostalih okupljanja sa više stotina ljudi, a koja ne morate posećivati – primorani ste na čekanje u redu za prijem u Kovid ambulantu. Mera u svemu, i dalje jeste imperativ odgovornog ponašanja - zaključio je dr Čivović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA