Obeležavanje svetskog dana bez automobila

Dodeljeni bicikli najboljim učenicima

  • 0
Neoplanta Foto: Dragan Burnać

Novi Sad je juče obeležio Svetski dan bez automobila, u čemu su, i pored kiše, učestovali mnogi građani. Od centra grada provozali su se ulicama Novog Sada do Štranda, gde je gradonačelnik Miloš Vučević pozdravio sve učesnike. Tom prilikom, zajedno sa predstavnicima kompanija koje su obezbedile 60 bicikli, podelio je dvotočkaše kao nagradu najboljim učenicima Novog Sada za uloženi trud i postignute rezultate.

Kompanija Neoplanta pridružila se obeležavanju Svetskog dana bez automobila, donacijom 18 Široooko Capriolo bicikli. Kako je rekao Saša Ćirić, direktor marketinga Neoplante, komanije koja nosi latinski naziv Novog Sada, grada sa kojim su neraskidivo povezani, njihova je želja da se u njemu živi zdravije, sa manje smoga i više vremena provedenog u vožnji biciklom.

Neoplanta Foto: Dragan Burnać

On je istakao da u Neoplanti smatraju da je edukacija veoma važna, te da ova vredna deca zaslužuju da se vide i da njihov uspeh treba da bude prepoznat i priznat u društvu.

- Upravo zahvaljujući obrazovanim i vrednim ljudima, naša kompanija je uspela da postane lider u mesnoj industriji. Zato želimo da naše vrednosti promovišemo i među mladim ljudima, kako bi nam budućnost bila u sigurnim rukama - naveo je na kraju Ćirić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA