Online kladionica pravi svoje burgere i toči svoje pivo! Victory.rs je od sada i na zemlji

Dok navijaš sa ekipom za svoj omiljeni tim, samo na ovom mestu možeš probati unikatno brendirano Victory pivo

  • 2
victory bet

Foto: Victory

Online kladionica Victory.rs je otvorila prvi sportski bar - Victory Bet & Bar, novo, potpuno jedinstveno mesto u Beogradu gde se sport doživljava svim čulima. Mesto na kom možeš popiti unikatno Victory pivo i pojesti najsočnije burgere nazvane po najjačim fudbalskim ligama. U planu je otvaranje još 7 objekata ali ni to nije sve!

Za sve čitaoce Telegrafa, kladionica Victory je pripremila nešto posebno.

Ukoliko se još nisi registrovao na Victory.rs, odmah nakon registracije tvoj prvi tiket u vrednosti od 100 dinara ti plaća Victory.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

victory bet

Foto: Victory

A nakon odigranog tiketa, ukoliko si u potrazi za idealnim mestom na kom ćeš pratiti utakmice i gde ćeš doživeti nezaboravno gastronomsko iskustvo, onda je Victory Bet & Bar nova nezaobilazna tačka na tvojoj dnevnoj ruti.

Dok navijaš sa ekipom za svoj omiljeni tim, samo na ovom mestu možeš probati unikatno brendirano Victory pivo. Uz to, možeš izabrati burger sa nazivom tvoje omiljene fudbalske lige i predati se talasu zadovoljstva već nakon prvog zalogaja. Ručno spremljene zemičke sa dodatkom prirodnih ukusa samo su potvrda da na ovom mestu ništa nije prepušteno slučaju.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

victory bet

Foto: Victory

Victory Bet & Bar je nikad bolje mesto za sve one koji vole da sportska dešavanja prate okruženi društvom i dobrim raspoloženjem, uživaju u vrhunskoj hrani i piću i naprave sebi top ugođaj. Kada se tome doda i bogat zabavni program, ovo novo hit mesto će biti idealan izbor za izlazak i u mešovitom društvu.

Beograd je konačno dobio objekat unikatnog sportsko-ugostiteljskog koncepta gde sport, izlazak i sjajna gastro ponuda postaju sinonim za nikad bolji provod.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Dobrodošli u Victory, pobednički tim.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA