≫ 

Saslušan muškarac koji je pretukao radnika BIA: "Nisam znao koga udaram, nije mi se predstavio"

I.A. se sumnjiči da je 22. septembra oko 22.30 časova u ulici Jovanke Radaković na Zvezdari u lokalu "Čirs bar" napao službenika BIA dok je bio na dužnosti

  • 7
sedište BIA

Foto: RTS/bia.gov.rs

Muškarac koji je uhapšen u sredu na Zvezdari, zbog sumnje da je nakon kraće svađe napao i pretukao radnika BIA, izneo je danas svoju odbranu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u kojoj je priznao nasilničko ponašanje, ali ne i napad na službeno lice.

- Priznajem nasilničko ponašanje, ali ne i napad na službeno lice. Posle kraće rasprave zbog parking mesta, odnosno zbog toga što mi je M. S. zagradio automobil, zadao sam oštećenom nekoliko udaraca. Međutim, tvrdim da nisam znao da je M. S. radnik BIA i da mi se on nije legitimisao niti mi se predstavio tokom sukoba koji je izbio na Zvezdari - rekao je on.

Podsetimo, I.A. se sumnjiči da je 22. septembra oko 22.30 časova u ulici Jovanke Radaković na Zvezdari u lokalu "Čirs bar" napao službenika BIA dok je bio na dužnosti.

Nakon verbalne rasprave, I.A. je fizički nasrnuo na M.S, koji mu se predstavio kao radnik BIA, udario ga rukom u predelu glave, a zatim za njim ušao u ugostiteljski objekat gde je radnik BIA pokušao da se skloni i pozove pomoć.

I.A. ga je međutim uhvatio za vrat i izbacio iz objekta, a nakon toga mu je zadao još tri udarca u glavu od kojih je M.S. zadobio lake telesne povrede.

Podsetimo, na predlog Prvog osnovnog tužilaštva, sud mu je odredio pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke.

Video: Uhapšeni pripadnik BIA i policajac u Požarevcu zbog iznude: To sad više nije tvoje nego naše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    28. septembar 2021 | 18:12

    u zakonu lepo. pise... prvo ide upozorenje.. a zatim vadis oruzje i pucas... sta je cekao jos batina

  • 🦍

    28. septembar 2021 | 18:33

    Eto kakvi su radnici bia..tuku ih kogod stigne..🤣🤣🤣😭😭

  • Zoran

    29. septembar 2021 | 10:10

    Svi vi koji pišete "mašite" temu! Tip je pre svega najobičniji siledžija koji nema pravo nikoga da bije pa tek onda treba diskutovati da li se čovek legitimisao ili nije! Odbrana mu je jadna: nisam znao da je BIA?! Znači njega ne smem da bijem, a nas ostale imam pravo?! Maksimalna kazna baš zato što nas ostale ima pravo da bije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA