≫ 

"Ne znam zašto ne radi pekara": Ljutiti komšija prekoputa okačio zanimljivu poruku, rešio se zapitkivanja

Poruka je ipak izazvala reakcije pune simpatija

  • 0
pekara Foto: Twitter/shotgundzim

Koliko puta ste prolazili pored neke radnje u komšiluku, poželeli da uđete unutra i "poljubili" vrata? U takvim momentima obično se zapitamo šta se dešava, okrećemo se nervozno "ispitujući situaciju" ili se čudimo, a ako se u tom momentu pojavi komšija, ne odolimo a da ne upitamo - zašto ne radi radnja?

Jednom takovom komšiji, sudeći po fotografiji objavljenjoj na Tviteru, dosadilo je da ga stalno zapitkuju zbog čega je zatvorena obližnja pekara. Zato je odlučio da napiše, takoreći, univerzalni odgovor.

Naime, na prozoru zatvorene pekare zalepio je papir sa porukom: "Ne znam zašto ne radi pekara". Takođe, kao i sama poruka, i potpis je bio simptičan i glasi: "komšija prekoputa".

Iako bi se moglo zaključiti da se komšija odlučio na ovaj gest u naletu besa, nakon što mu je "prekipelo" od istog pitanja, poruka je ipak izazvala reakcije pune simpatija.

Vrlo je i verovatno da se "komšiji prekoputa" više niko nije obraćao sa istim pitanjem, jer su znatiželjni prolaznici odgovor unapred dobili.

Video: Bravo Nišlije: Pekara iz ovog grada besplatno deli pecivo siromašnima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA