≫ 

Srbijom kruži strašan snimak navodnog šamaranja bebe: Saznali smo istinu o njemu

Na snimku se čuje navodno pucanje šamara, kao i stravičan plač deteta

  • 14
Beba plače Printskrin: Twitter

Jeziv snimak na kom izgleda kao da neko šamara bebu staru mesec dana već nekoliko dana kruži društvenim mrežama.

Iako je snimak zamućen zbog zaštite identiteta deteta, vidi se ruka koja ga udara po licu, a takođe se čuje i pucanje udaraca po kom se može zaključiti da bi takvi šamari prilično zaboleli i odraslu osobu, a kamoli dete koje nema ni godinu dana.

Osim pucanja šamara, na snimku se čuje stravičan plač deteta.

Iako se po društvenim mrežama pričalo da dete dobija batine od kad je bilo staro svega par nedelja, kao i da ga je Centar za socijalni rad oduzeo roditeljima, iz MUP i Osnovnog javnog tužilaštva kažu da nije bilo nasilja.

Tužilaštvo: Snimak nije verodostojan

Kako za Telegraf.rs kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, to tužilaštvo je izvršilo proveru predmetne prijave preko PU u Kragujevcu i nadležnog centra za socijalni rad u tom gradu.

- S obzirom na prikupljena obaveštenja, sadržinu izjava podnosica prijave M. B. iz Kragujevca i prijavljene G. P. iz Kragujevca, na osnovu izveštaja koji je dostavio nadležni centar za socijalni rad, utvrđeno je da predmetni snimak nije verodostojan i da je sačinjen putem Bumerang aplikacije, sa imitacijom udaraca i zvuka navodnog šamaranja novorođenčeta na tom snimku - kažu iz te ustanove.

Kako dodaju, utvrđeno je da "novorođenče na spomenutom snimku nije stvarno zlostavljano od strane roditelja, niti je žrtva nasilja u porodici", te je doneta odluka o nepokretanju krivičnog postupka povodom tog događaja.

Video: Ova deca postaju žrtve nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    13. oktobar 2021 | 15:46

    I ako snimak nije verodostojan,bez obzira kako je nacinjen,onaj ko ga je postavio,nije normalan.

  • Bhm

    13. oktobar 2021 | 15:47

    Ako je pravi snimak pronaći onoga koji je učinio ovo zlo i zatvoriti ga na....zauvek.Ako je neko napravio lažan snimak gde se muči beba pronaći ga i zatvoriti na ... takođe zauvek!Ovo mora biti kaznjeno sta god da je istina!

  • Tanjica

    13. oktobar 2021 | 15:48

    Samo mogu da se zgrozim nad ovim.Boze,sta roditelji sve rade,samo da bi imali veci beoj pregleda na IG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA