≫ 

Jeziv snimak iz Novog Sada: Žena šamara bebu u kolicima nasred ulice

"Obračun" sa detetom u kolicima

Snimak koji je podeljen na Instagram nalogu 192_rs prikazuje kako se jedna žena "obračunava" sa detetom u kolicima. Kako se navodi u objavi, majka tuče dete u kolicima na semaforu navodno u Novom Sadu. 

Nervozna žena udarila je dete po licu nekoliko puta dok je, deluje, pokušavala da mu obuče jaknicu. Kolica su se tresla od njenog besa.

U blizini stoji jedna žena sa malim detetom koje sve to gleda.

Mnogi su u komentarima osudili majku zbog takvog ponašanja. Ipak, jedna osoba je ustvrdila "a šta je trebala da ga pusti da je odbija da ga zaveže u kolica". "Mene su moji tukli i hvala im", kaže se u još jednom odobravajućem komentaru.

Ulica svakako nije mesto za demonstraciju takvih roditeljskih "(ne)veština".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Video: Gde će ti duša: Da li postoji prljaviji i odvratniji udarac?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    16. oktobar 2021 | 15:20

    Zasto da joj se oduzme dete.Mora zena da reaguje kad je dete bas preteralol.Da ga ne obuce Ono ce da se prehladi.Opet je majka kiva.Ako nece da ga veze moze da ispadne iz kolica.Opet je majka kriva.Ostavite zenu na miru.I ja sam svoje nekad sljepnula po guzi.Sto ne znaci da ne volim svoje dete.Mora da se zna kad sta moze I sme.

  • Suncica

    16. oktobar 2021 | 16:05

    Zasto napadate zenu,lupila pa sta.Jel treba i nase roditelje pohapsiti i kazniti sto su nas po zasluzi lupali ja samo mogu da im se zahvalim.Mora da se zna ko je roditelj i imati postovanje prema starijima.A ne dopustiti sve i i na kraju ta ista drzava kada to dete napravi glupost opet krivi roditelje pa ljudi osvestite se malo,kuda ide ovaj svet.

  • Paa

    16. oktobar 2021 | 15:08

    Dobro ljudi! U cemu je problem!!!??? Njeno dete, njena briga! Jel ga vi hranite, oblacite?? Ocete ga mozda u hraniteljsku porodicu??? Sram vas bilo vise!!!! Gledajte svoju KUCU i svoju porodicu.da su bogdo vas vise samarali???? Nebi danas bilo ovako obrnuto, pa deca samaraju roditelje!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA