≫ 

Snimak strave iz Novog Sada: Brutalno baca psa na beton, pa ga ubacuje u gepek i odlazi

Snimak je zabeležen sigurnosnim kamerama

  • 26
Pas Printskrin: NS uživo

Portal NS uživo došao je u posed snimka stravičnog iživljavanja nad psom. Sve se dogodilo u naselju Kamenjar u Novom Sadu jutros oko 8 časova i 30 minuta.

Snimak je zabeležen sigurnosnim kamerama. Na snimku se vidi kako za sada nepoznati muškarac više puta baca psa na beton svom snagom, a potom ga ubacuje u gepek i odlazi u nepoznatom pravcu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Čini se da je pas vlasnički i dobro negovan. Ipak, ovakvo postupanje posebno zabrinjava baš zato što je u pitanju vlasnik.

Video: Uznemirujuće: Pesnicama udarala psa, preti joj šest meseci zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    18. oktobar 2021 | 19:01

    Preterao da! Al da li je normalno da danas svaka shusha ima psa po stanovima. Pas je domaca zivotinja i nije za zatvor. I naravno nije za svakoga. Detetu svaki dan sa patika skidam izmet zbog savesnih ljubitelja zivotinja a psi imaju ogradjeno gde mogu da budu.... Ja ih obozavam al kad vidim kako ih muce po zgradama....moraye dupli vise paznje da im date kad su u zgradama. Vi mucite pse! A da ne lricam sto ne stavljate povodce u setnji,korpe.....

  • sale

    18. oktobar 2021 | 18:25

    Dokle vise ovakvi sadisti i neljudi?? Voleo bih da znam kako bi se on osecao da mu neko to radi. Srce me boli kad to vidim jos kad taj isti pas mu opet pridje jer oprasta ljudima

  • 🥺

    18. oktobar 2021 | 17:18

    Svakome ko udari životinju bi odmah ruku odsekla!!!!! 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA