≫ 

Težak korona dan u čačanskoj bolnici: Umrle četiri žene, petoro na respiratoru

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna trudnica na ginekologiji i četiri osobe sa povredama su na hirurgiji u izolaciji

  • 0
Čačak, čačanska bolnica, korona virus, kovid

Foto: Rina.rs

Na kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, hospitalizovano je 149 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 12 bolesnika, a pet sa najtežom kliničkom slikom je na respiratoru.

Tokom protekla 24 sata preminula su četiri pacijenta, radi se o dve žene iz Čačka, jednoj iz Ivanjice i jednoj iz Lučana. Evidentiran je prijem 19 pacijenata i četiri otpusta, prenosi RINA.

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna trudnica na ginekologiji i četiri osobe sa povredama su na hirurgiji u izolaciji.

Od 438 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 133, iz Gornjeg Milanovca od 115 uzoraka pozitivnih je 51, iz Lučana od 50 uzoraka pozitivnih je 14 i iz Ivanjice od 68 uzoraka pozitivnih je 12. Ukupno 210 pozitivnih od 671 uzorka.

Juče je vakcinisano 353 lica, od toga 58 lica primilo je prvu dozu, 57 lica je revakcinisano, a 238 lica primilo je treću dozu vakcine.

U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 134 pregleda, od čega je 64 prvih pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA