≫ 

"Jupi, imam koronu": Hit reakcija Jevrema (6) kad je saznao da je pozitivan, evo zašto se raduje

Pravio se važan, šepurio po stanu, kaobajagi kašljao i "prkosio" roditeljima

  • 5
Šestogodišnjak, Foto: Dragan Grujić

Šestogodišnji dečak Jevrem iz Bogatića od utorka je pozitivan na korona virus, a njegova reakcija nakon što je bio poznat rezultat testa, pravi je hit.

- Jupi! Imam koronu! - poskočio je i uzviknuo.

Pravio se važan, šepurio po stanu, glumio da kašlje i "prkosio" roditeljima:

- Vi ste negativni, ja sam pozitivan!

Roditelji Ljiljana i Đorđe su se slatko nasmejali, a osim njih Jevremova reakcija je bila simpatična svima kojima su je prepričavali, a koji poznaju ovog veselog i pametnog klinca koji je predškolac u vrtiću u Bogatiću.

- Jevrem se, u stvari, obradovao što će moći da bude sa bratom u sobi, jer je teško podnosio razdvojenost od njega i izolaciju sa nama. Stariji sin Jakov je pozitivan od prošle sedmice, a Jevrem se razboleo posle pet dana. Na sreću, osim povišene temperature prvog dana ni jedan ni drugi nemaju komplikacije - pričaju roditelji.

Podjednako koliko mu je nedostajao brat, malom Jevremu je bilo dosadno bez kompjutera i omiljenih igrica. Nedostaje mu i društvo iz zgrade, pa je, pričaju roditelji, kada ih je u stanu čuo kako se igraju, molio da izađe na terasu da ih pozdravi.

- Ej, ja imam koronu - vikao je sa terase, a deca su galamila kako znaju da je stariji brat bolestan, a da on nije.

- Jesam, testirao sam se, pozitivan sam - vikao im je sa terase i mahao.

Jakov i Jevrem sada zajedno provode vreme u svojoj sobi. Dok Jakov, koji pohađa peti razred, svakodnevno uči nove lekcije da ne "izgubi korak" u pređenom gradivu u školi, Jevrem se igra i "smeta" starijem bratu.

Roditelji su izolovani u drugom delu stana. Iako su oboje vakcinisani, ne skidaju zaštitnu masku, redovno dezinfikuju kupatilo i predmete koje deca koriste.

- Dok se Jevrem nije razboleo sa njim je spavao otac, sa maskom preko lica. Sada kada su obojica inficirani, a mi izolovani, ja ipak noću prespavam ispod njihovih nogu.

Plašim se da ih ostavim same. Oni su poslušni i ne izlaze iz sobe, a suprug i ja čekamo šta će biti sa nama, iako smo se vakcinisali - priča majka Ljiljana.

Video: Pogledajte dramatičan momenata kada je spasilac izvukao trogodišnjeg dečaka i zzapaljene kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. oktobar 2021 | 16:06

    Mali Civijas i njihove sale,to je dobro za imunitet ,ponasati se kao da se nista ne desava

  • Mira

    22. oktobar 2021 | 20:39

    Roditelji vakcinisani virusom preneli deci virus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA