≫ 

Preminuo privatni detektiv Stevan Đokić (44): Umro od posledica korona virusa

Đokić je bivši policajac koji je 2002. godine prešao u privatni sektor. Od tada se bavio poslom privatnog detektiva i bezbednosnim savetovanjem

  • 7
Stevan Đokić Foto: Facebook/Stevan Djokic - Savetnik za bezbednost i istrage

Stevan Đokić, predsednik Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, preminuo je od posledica korona virusa u 44. godini.

Tužnu vest objavio je narodni poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na svom Instagram profilu.

- Dobri naš brat Steva! Kako si nas ubio u pojam, prijatelju. Tolike godine zajedničke borbe, toliko bitaka, druženja, provoda... Nosi se, bre, debeli! Ovo ti ne praštam! Neka ti je laka zemlja, dobri Stevo. Bog da ti rajsko naselje podari. Najiskrenije saučešće porodici - napisao je Đukanović.

Đokić je bivši policajac koji je 2002. godine prešao u privatni sektor. Od tada se bavio poslom privatnog detektiva i bezbednosnim savetovanjem.

Bio je, kako prenose mediji, jedan od sekretara Svetskog udruženja detektiva, ali je početkom oružanih sukoba u Libiji, zbog javne podrške pukovniku Gadafiju, smenjen sa funkcije. Nedugo zatim, postao je član Ruske Asocijacije detektiva.

Video: Dr Kon: Situacija je katastrofalna. Smrtnost posebno velika u septembru, neće bolji biti ni oktobar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    26. oktobar 2021 | 20:54

    Moje saucesce. Velika steta. Bas je bio pravi profesionalac, i uvek sam rado slusao njegova izlaganja na televiziji. Pretpostavljam da ce uskoro novinari izneti nezvanicnu informaciju od strane nekih neimenovanih kolega ili neimenovanih komsija da je ustvari bio nevakcinisan

  • Dorćol

    26. oktobar 2021 | 20:59

    Uuuuuuu koliko mi je žaaaoooooo

  • 26. oktobar 2021 | 21:25

    POSLEDNJE ZBOGOM LEGENDO 💕💞🌹🌹🌹🕯️ PORODICI SAUČEŠĆE 🕯️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA