≫ 

Još jedna porodična tragedija u Srbiji: Vozač Hitne preminuo od korone, izgubio i ženu i majku

"Otišao da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju", oprostile su se kolege

  • 43
Sanitet, ambulantna kola hitna pomoć, Tiršova - Univerzitetska dečja klinika bolnica Foto: Milena Đorđević

Vozač Hitne pomoći D. M. (46) iz Beograda preminuo je danas od posledica korona virusa u KBC Zvezdara, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim saznanjima, još nekoliko članova najuže porodice preminulog D. M. obolelo je od korone, a bilo je i smrtnih ishoda. Kako saznajemo, njegove majka i supruga umrle su u razmaku od sedam dana.

Otac preminulog vozača i dalje je u bolnici.

Za preminulim vozačem i njegovom suprugom ostalo je dvoje dece. U danu smrti majke, 16-godišnji sin prevezen je na pedijatriju KBC Dragiša Mišović. 

Povodom ove informacije, na društvenim mrežama oglasile su se i kolege preminulog vozača Hitne, navodeći da "otišao da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju".

Video: Snimak iz kola Hitne pomoći: Obolele od korone iz Novog Pazara prevoze u KBC Bežanijska kosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    27. oktobar 2021 | 17:36

    Da ljudi umiru od raznih bolesti, to stoji. Zasto ne posete i o onima koji su se uspešno izleci li, vec samo pisete o nekim tragedijama. Zasto ne ohrabrite narod i pokazete da postoji i druga strana, da nije sve crno

  • milan

    27. oktobar 2021 | 17:00

    Čime lečite te ljude, saberite se, menjajte protokole, i druge zemlje imaju veliki broj zaraženih, ali niko ovoliko mrtvih na 1M stanovnika.

  • Zvonko

    27. oktobar 2021 | 17:16

    Idem danas kroz grad. Prolaze vozila hitne pomoci sa rotacijom i zvizde li zvizde. Gledam vozaca u civilu, bez maske, bez skafandera.. O cemu vi pricate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA