Udovičić poručio mladima: Vakcinisanjem pokazujete solidarnost i postajete istinski šampioni

Ministar omladine i sporta naveo je da se razmatra kako motivisati mlade u zemlji da se vakcinišu, jer je to jedini izlaz iz pandemije

  • 13
Vanja Udovičić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić apelovao je danas na mlade da se vakcinišu protiv korona virusa i poručio im da će na taj način pokazati solidarnost i postati istinski šampioni i heroji.

Udovičić je u Novom Pazaru nakon sastanka sa predstavnicima Kancelarije za mlade kazao da im je glavna tema razgovora bila upravo vakcinacija mladih.

- Razgovarali smo o vakcinaciji mladih i kako da zajedničkim akcijama, timski, motivišemo što veći broj mladih ne samo u Novom Pazaru, već u celoj zemlji - kazao je Udovičić.

Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o tome da se kroz razne kampanje, akcije, ubede mladi da je vakcinacija jedini izlaz iz ove pandemije.

Apelovao je na mlade Novog Pazara i u celoj zemlji da se solidarišu sa svim građanima.

- Vakcinacijom ćemo uspeti da se što pre vratimo bazičnim stvarima, poput zagrljaja, poljubaca, odlazaka na sportske utakmice, priredbe, u pozorišta, bioskope - kazao je Udovičić ponovo ističući da je vakcinacija jedino rešenje.

- Vakcinišite se, budite solidarni, budite šampioni i istinski heroji - poručio je Udovičić mladima.

Na sastanku sa predstavnicima Kancelarije za mlade Novog Pazara, za koju je ministar rekao da je jedna od najaktivnijih i najboljih u Srbiji, tema je bila i unapređenje položaja mladih na teritoriji grada.

Video: Dr Kon: Kada se uvode kovid propusnice za sportske, kulturne manifestacije i tržne centre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA