≫ 

Čuveni zubar u Kuršumliji i njegova supruga preminuli od korone u dva dana

Sada je, kažu prijatelji, zaražena i njihova ćerka

  • 6
Bolnica respirator kovid covid virus korona pacijent Foto: Shutterstock

Stomatolog u penziji M.T. (74) i njegova supruga S.T. (70) preminuli su u roku od dva dana od korona virusa. M.T. je preminuo u prokupačkoj bolnici, a njegova supruga dan ranije.

- Svi smo zatečeni. Desilo se bukvalno u sekundi. M.T. je bio najbolji stomatolog u Kuršumliji, vrhunski stručnjak, a njegova supruga kao prvoklasni ekonomista svoj radni vek završila je u ispostavi Nacionalne službe za zapošljavanje. Sada čujem da im je i ćerka obolela, jer je verovatno došla da ih pazi kada su se razboleli - kaže osoba koja je dobro poznavala porodicu, piše Kurir.

Ona dodaje da je S.T. sahranjena, a da će danas biti sahranjen i M.T. kraj supruge.

Stomatolog je imao privatnu ordinaciju u Kuršumliji.

Prema poslednjim podacima Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju, u petak su dve sobe preminule od posledica Kovid-19 u ovj zdravstvenoj ustanovi. Ipak, broj obolelih se smanjuje, te je u istom danu u Кovid prijemno-trijažnim ambulantama 49 lica sa simptomima respiratornih infekcija pod sumnjom ili pozitivnih na kovid 19.

Prošle nedelje broj dnevnih pregleda se kretao oko stotinak. Hospitalizovano je 43 lica sa teritorije Topličkog okruga, a kod 40 lica je potvrđeno prisustvo virusa. Hospitalizovani pacijenti su sa bronhopneumonijom i srednje –teškom kliničkom slikom. Na kiseoničkoj potpori trenutno je 30 pacijenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunker nevolje bez dna

    20. novembar 2021 | 12:02

    Za sta se onda ljudi vakcinisu???

  • Nin

    20. novembar 2021 | 12:19

    Eto, zubar, u stalno kontaktu s ljudima i s poslom gde se virus lako prenosi a da nije bio vakcinisan. Tuzno za celu porodicu. :(

  • KU

    20. novembar 2021 | 13:23

    Jel uzrok sigurno korona ili nije,šta kažu nadležni ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA