≫ 

Loše vesti opet stižu iz srpskog grada: Za dan umrlo 5 osoba od korone, među njima muškarac (39)

Na odeljenju pedijatrije hospitalizovana su dva kovid pozitivna deteta, kao i jedna kovid pozitivna porodilja na ginekologiji

  • 1
Čačak Foto: RINA

Korona virus nastavlja da odnosi žrtve u Moravičkom okrugu. Tokom protekla 24 sata na kovid odeljenjima čačanske bolnice preminulo je pet pacijenata. Tri Čačanina među kojima je i muškarac star 39 godina, kao i muškarac i žena iz Lučana.

Na bolničkom lečenju je i dalje 105 pacijenata. U respiratornom centru nalazi se 13 bolesnika, a jedan sa najtežom kliničkom slikom priključen je na respirator. Na odeljenju pedijatrije hospitalizovana su dva kovid pozitivna deteta, kao i jedna kovid pozitivna porodilja na ginekologiji.

- Tokom protekla 24 sata evidentirano je 14 prijema i devet otpusta, a u u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 106 pregleda, od čega je 48 prvih pregleda - saopšteno je u izvšetaju Radnog tima, prenela je Rina.

Od 245 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 51, iz Gornjeg Milanovca od 71 uzorka pozitivnih je 18, iz Lučana od 21 uzorka pozitivnih je 6 i iz Ivanjice od 64 uzorka pozitivnih je 19. Ukupno 94 pozitivna od 401 uzorka.

Juče je vakcinisano je 507 lica, od toga 36 lica primilo je prvu dozu, 67 lica je revakcinisano, a 404 lica primilo je treću dozu vakcine.

Video: Austrija: Gužve zbog predstojećeg lokdauna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N 1

    20. novembar 2021 | 14:33

    Zar se od korone i umire a neće vakcinu,neka ljudi sami odluče kuda će.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA