Penzionerku Milevu pacov napao u stanu u centru grada: Ujeo me je dok sam radila kućne poslove

Nisam dobro, živim u centru grada, u stambenoj zgradi, na prvom spratu, priča ova baka.

  • 7
Pacov WC šolja rat Foto: Shutterstock

Penzionerka Mileva koja živi u urbanom delu Smedereva, požalila se da ju je usred stana, dok je obavljala kućne poslove, ujeo pacov.

- Nisam dobro, živim u centru grada, u stambenoj zgradi, na prvom spratu. Tu sam se doselila sa 10. sprata, jer imamo skoro 70 godina, a liftovi se kvare. Pacov me ujeo dok sam obavljala kućne poslove. Boravio je više od mesec dana u stanu. Uništio mi je nameštaj koji sam smatrala da će mi trajati do kraja života - kaže Mileva za Pink.

Ona dodaje da su ga jurili, pomerali stvari.

- Noćima nismo jeli, nismo spavali. Imala sam težak život, ali ovo što me snašlo... da me ujede pacov. Ima i bubašvaba i miševa, čekam samo da se zmija pojavi - očajna je ova žena.

Mileva je podnela tužbu gradskom javnom pravobranilaštvu za naknadu štete, ali kako joj je navodno odgovoreno, "tako nešto ne postoji".

- Priznaju naknadu troškova samo za ujede pacova na javnoj površini - navodi penzionerka iz Smedereva i ističe da joj je za naknadu štete neophodno da dokaže da je "pacov došao sa javne površine".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macko konak

    21. novembar 2021 | 13:50

    Jerry is here!Gogo zivi pored Jerry-a i njemu nece nista.Mora da je pacov zlostavljan kao mladunac.Pravda za pacove

  • I kod mene

    21. novembar 2021 | 14:50

    se zaglavio u cevi crko napravio mi poplavu u kupatilu na ovakvom vremenu dosla sluzba I procistla vlasnicu sta a nista ne interesuje mokri zidovi trazi nase osiguranje ima ona svoje osiguranje neka koristi.

  • PO

    21. novembar 2021 | 13:38

    Jel ima baba Mileva neko osiguranje jer nije više komunizam da država plača sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA