Hisense Black Friday akcija 2021: Značajna ušteda pri kupovini televizora

Kraj novembra, period kada praznična euforija raste, a sa njom i dugo očekivani Black Friday – dan kada zvanično počinju najveći popusti u godini i traju nekoliko dana. Mnogi koriste ovaj period da već kupe poneki poklon, pripreme se za praznike i opreme ili obnove dom uređajima za kuću, koji svake godine budu na ogromnim popustima

  • 3
Hisense black friday

Foto: Promo

Ove godine shopping manija se nastavlja, a sa njom stižu i veliki popusti od popularnog proizvođača televizora iz Kine, kompanije Hisense. Kao brend koji je već nekoliko godina prisutan na našem tržištu, Hisense je stekao ugled i poverenje potrošača, pa su tako njihovi televizori sve češći izbor zadovoljnih kupaca. Bilo da vam je potreban vrhunski televizor sa najsavremenijim specifikacijama i kvalitetom slike ili ste ipak za nešto jednostavniju opciju za svakodnevno gledanje sadržaja, Hisense ima sve što tražite.

Sada već uobičajeno za najpoznatije novembarske dane popusta, Hisense je i ove godine za period od 26.11. do 30.11. spremio sjajne pogodnosti u okviru odabrane ponude UHD i ULED televizora.

Hisense black friday

Foto:Hisense

Ovogodišnji najpristupačniji model na popustu je 43A7300F UHD Smart televizor. Sa dijagonalom ekrana od 43 inča i odličnim specifikacijama lako će se uklopiti i odgovoriti potrebama kupaca. Poseduje karakteristike poput High Dynamic Range 10, Super Contrast i Depth Enhancer za potpuno novi doživljaj boja i kontrasta na slici. Ovaj pametni televizor omogućava i povezivanje na omiljene aplikacije za strimovanje sadržaja.

Ako raspolažete većim prostorom i želite da ga osvežite novim televizorom, tu je 50A7100F UHD Smart TV sa dijagonalom od 50 inča i veoma sličnim specifikacijama, a ima i VIDAA korisnički interfejs za personalizovani pristup sadržaju. Ovaj isti model u većoj varijanti, sa dijagonalom ekrana od 58 inča je takođe na popustu ove godine, a svojom veličinom pruža još kompletniji utisak gledanja sadržaja.

Za one čiji je izbor televizor sa ekranom od 55 inča, Hisense je omogućio popuste i na modele 55A7300F i 55A7500F UHD Smart televizora. Osim cene, razlikuju se i po specifikacijama, pa je drugi model nešto napredniji sa opcijama prirodnijeg prikaza boja i sprečavanja zamućenja.

Za kupce koji su spremni da ove godine ulože u ULED televizor, tu je vrhunski Hisense 55U7QF ULED model sa ekranom veličine 55 inča. Sa Dolby Vision i Atmos tehnologijama slike i zvuka i drugim vrhunskim tehnologijama za poboljšanje kvaliteta slike, boja, kontrasta i svetla, ovaj televizor pružiće bioskopski užitak.

Black Friday popusti nisu sve što Hisense nudi ove godine. Za kupce 55A7300F, 58A7100F i 55A7500F modela, Hisense je do kraja meseca obezbedio i vredan poklon - Soundbar zvučnik u vrednosti od 10.990 dinara!

Black Friday dani popusta su savršeni za nabavku novog televizora, a do kraja meseca kupovinom bilo kog Hisense modela u ponudi i registracijom na sajtu ostvarujete i produženu garanciju od 7 godina.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA