≫ 

Saobraćajnica u Čačku dobila ime po dr Blagojeviću: Prošle godine preminuo od korona virusa

Dr Blagojević preminuo je u 41. godini života i ostaće upamćen kao jedan od lekara koji su živeli za svoju profesiju

  • 1
dr Blagojević, Foto: RINA

Saobraćajnica koja se nalazi u blizini Opšte bolnice u Čačku i zvanično je dobila ime po doktoru Slobodanu Blagojeviću, koji je u decembru prošle godine preminuo u Beogradu od posledica infekcije korona virusom.

- Nadljudskim naporima borio se za svakog pacijenta, uvek je bio tu da svima izađe u susret. Upozoravao je koliko je korona virus zapravo teška i nepredvidiva bolest. Ostaće upamćen kao veliki čovek i vrhunski profesionalac - kažu za RINU njegove kolege.

Predlog da se ulica nazove po dr Slobodanu Blagojeviću podneo je gradonačelnik Čačka, Milun Todorović.

Dr Blagojević preminuo je u 41. godini života i ostaće upamćen kao jedan od lekara koji su živeli za svoju profesiju. Od početka epidemije bio je u prvim redovima borbe protiv korona virusa, a u trećem talasu upravljao je privremenom kovid bolnicom Plava hala u Atenici.

Video: Urgentni centar u Nišu poneo ime dr Laze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćoravi

    25. novembar 2021 | 11:33

    Uz dužno požtova nje pre ma gozpodinu, ali dali smatra te dane mamo bitnijih judi od njega poko jim bi mogli dati ime ulici.Kao stosu Dukan Tadic, Dukan Blavovic i naši zlatni orlići koji sumi doneki puno sretje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA