≫ 

Krajem sedmice biće i oblaka i sunca: Temperature jesenje, na visokim planinama sneg

U Beogradu pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima

  • 1
Kiša, jesen, kišni dan Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

U većem delu Srbije danas pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo na krajnjem jugozapadu oblačno, ponegde s kišom.

Posle podne i uveče jače naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u planinskim predelima i jak, južnih smerova, krajem dana i tokom noći u skretanju na zapadni i u slabljenju.

Najniža temperatura od četiri do 11, a najviša u većini krajeva od 14 do 19, u Timočkoj Krajini oko 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Posle podne i uveče jače naoblačenje s kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom noći u skretanju na zapadni. Najniža temperatura oko 11.

prognoza Foto: Printskrin/hidmet.gov.rs

U ponedeljak hladnije, umereno do potpuno oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima s kišom, na planinama sa snegom koji se krajem dana i tokom noći očekuje ponegde i u nižim predelima.

U utorak još hladnije, uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimicno razvedravanje.

U sredu toplije i u većem delu suvo sa dužim sunčanim intervalima, samo na severu i istoku još ujutro i pre podne mestimično mešovite padavine - kiša i sneg.

Od četvrtka, 2. decembra, pa do 5. decembra oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda, uz novi pad temperature, ponegde očekuje i u nižim predelima.

Video: Otkrivamo kako se pravi vremenska prognoza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA