≫ 

"Kravlja blokada" magistralnog puta Užice-Zlatibor: Krave, koze i konji željni soli

To je slika koja se vrlo često viđa na potezu od Zlatibora prema Borovoj Glavi i dalje prema Novoj Varoši i crnogorskom primorju

  • 38

Na magistralnom putu Užice - Zlatibor i danas su krave zaustavile saobraćaj, ali to nije prvi put u poslednjih dvadesetak dana.

Ovo nije prva "kravlja blokada" puta Užice - Zlatibor, otkako je so posuta na kolovoze zbog snega i mraza.

Krave, koze, ali i konji, sa, kako kažu meštani, obližnje farme PK Zlatibor i sa privatnih imanja koji se slobodno kreću po obroncima Zlatibora, izlaze na drum i ližu so.

Ovo "zadovoljstvo", međutim, uz svu blagonaklonost i razumevanja vozača, ponekad nije ni zabavno, a ni bezazleno.

Na kružnom toku na Zlatiboru, vozači su i danas stajali neko vreme čekajući da se životinje pomere, a pre neki dan na tom mestu došlo je i do saobaćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila, a nezgodu su izazvale krave koje su iznenade izašle na put.

Ekipa Tanjuga nije dobila potvrdu da li su krave na put ižasle sa obližnje farme PK Zlatibor ili su vlasništvo meštana, ali je to slika koja se vrlo često viđa na potezu od Zlatibora prema Borovoj Glavi i dalje prema Novoj Varoši i crnogorskom primorju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    30. novembar 2021 | 18:42

    Kod nas i zivotinje pocele samostalkno blokirati puteve koliko im je dobro....

  • Sele

    30. novembar 2021 | 18:40

    Ovih dana u Beogradu isto tako!

  • 🐄🐄🐄

    30. novembar 2021 | 18:20

    I ja krenem u subotu u drugu smenu kad blokada puta, dvadesetak entuzijasta setilo se zaštite životne sredine pa blokirali put, ove krave i da razumem ali novopečene ekologe ne mogu nikako. I tako ti debelo zakasnim na posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA