≫ 

Prva fotografija i snimak sa mesta nesreće kod Kremne: Autobus pun putnika sleteo s puta

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do druge saobraćajne nezgode

  • 22

Na putu za Taru u blizini sela Kremna, autobus pun putnika sleteo je sa puta. Pretpostavlja se da su uzrok sneg i klizav kolovoz. Srećom, povređenih nema.

Putnici su na bezbednom i čekaju da po njih dođe drugi autobus, navodi Rina.

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do druge saobraćajne nezgode, što je uz sneg koji intenzivno pada napravilo veliki zastoj u saobraćaju.

- Ponovo se poprečio šleper. Sve stoji, formirane su ogromne kolone. Čekamo duže od pola sata kako bi nastavili put. Plašimo se ako sneg nastavi da pada da će biti još gore - rekao je jedan od vozača za RINU.

Iz "Puteva Užice" kažu da su sve raspoložive ekipe ma terenu i rade na čišćenju puteva. Još jednom apeluju na sve vozače da se za volanom ponašaju u skladu sa uslovima na putu.

- Dešava se često da dok mašine čiste nestrpljivi vozači pokušavaju da prođu jer ne žele da čekaju, tada nastaje još samo veći kolaps, a putarima dodatno otežava posao. Saobraćajna kultura u ovim momentima od presudnog je značaja - rekao je Leko Korićanac, direktor "Puteva Užice".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    3. decembar 2021 | 19:50

    Pa napisite i neku vest o protestima sutra. Nemojte se bas toliko slihtati vlasti. Budite bar malo realni jer odavno to niste.

  • Dragan Trebinje

    3. decembar 2021 | 19:54

    Hvala Gospodu da niko nije nastradao.Sve ostalo je lako.

  • A

    3. decembar 2021 | 19:23

    Lanci su čudo......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA