≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 9. decembar 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 14

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 9. decembar 2021. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Paparaco Ceca: Pevačicu smo snimili na aerodromu u crnom stajlngu, detalji osvežili kombinaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    8. decembar 2021 | 22:23

    Opozicija moze pobediti na izborima samo ako se ujedini i bude imala zajednickog kandidata za predsednika, u protivnom nista.

  • Slavko

    8. decembar 2021 | 22:07

    Evo jedan predlog za Savu kao predlog za vas ekologe , tražite da se iz saobraćaja isključe sva vozila koja ne zadovaljavaju norme i standarde izduvnnih gasova. Da vam veselje bude upotpunjeno do kraja.

  • Carica Sveta

    8. decembar 2021 | 21:22

    Narod je pobedio. I svi oni koji su bili na toj strani, na strani naroda u Srbiji i zahteva sa protesta su šampioni. Mora da se uvažava struka, javnost, umetnici, organizacije koje se bave ekološkim problemima, pravnim, zakonodavnim i ustavnim pitanjima. Ljudskim pravima. Niko ne želi rudnik Rio Tinto, niti eksploataciju litijuma i bora na teritoriji Republike Srbije. Brisati taj rudnik iz Prostornog plana Loznice. Da se ljudi tamo vrate normalnom životu. I to hitno. Za Zakon o eksproprijaciji potrebam je i drugačiji sastav parlamenta i organizacije civilnog društva. Bez toga nema kvalitetne javne rasprave. Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi je sada fer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA