≫ 

Kuda je sve bežao Malčanski berberin sa svojom žrtvom: Dani koji su potresli Srbiju

Prošle su dve godine od momenta kada je Ninoslav Jovanović ugrabio svoju žrtvu na periferiji Niša. Teritorija na kojoj se sakrivao i bežao je neverovatno velika ali uprkos svemu ovaj pedofil je uhapšen i osuđen

  • 9

Prošlo je tačno dve godine od kako je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, oteo devojčicu na putu do škole između naselja Suvi Do i Brzi Brod.

Vrlo brzo na stotine policajaca, vojnika i dobrovoljaca se uklučilo u desetodnevnu poteru. Malčanski berberin je već bio osuđivan za silovanja, i postao je ozloglašen zbog toga što je svojim žrtvama rezao kosu.

Ovog puta je žrtva imala samo 12 godina. Deset dana Jovanović se sakrivao po divljim predelima i napuštenim kućama Nišavskog i Zaječarskog okruga. Devojčica je oslobođena 29. decembra, a njen otmičar je uhapšen 5. januara 2020. godine.

Apelacioni sud u Nišu 5. avgusta 2021. pravosnažno je osudio na doživotnu robiju Ninoslava Jovanovića za otmicu i produženo krivično delo silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnja devojčica.

Vrhovni kasacioni sud odbio je zahtev za zaštitu zakonitosti Ninoslava Jovanovića, koji je pravosnažno osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje devojčice iz Suvog Dola. Ovo znači da Jovanović zauvek ostati iza rešetaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    20. decembar 2021 | 08:08

    Takva kazna za sve pedofile i silovatelje.

  • Nenad

    20. decembar 2021 | 07:31

    Nikad ali nikad ne pustiti taj olos iz zatvora jer ce ponovo da uradi isto.

  • Bg

    20. decembar 2021 | 08:50

    Tako me bas briga gde je bezao pre 2g i za onog sto je hteo da skoci al prvo je javio svima.. Ljudi leba nema da jedu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA