≫ 

Emotivna poruka roditelja Gavrila: Na svojoj koži smo osetili šta znači boriti se za život deteta

Ovom porukom Đurđevići ispraćaju 2021. godinu, posvetili su i poseban deo pokojnom čika Riletu

  • 0
Gavrilo Đurđević Foto: Nikola Tomić

Roditelji malog Gavrila, SMA bebe, ovu godinu ispraćaju spremni za nove pobede. Njihova poruka je i pouka za sve ljude koji misle da nemaju razloga za veselje i borbu.

"Ispraćamo 2021. godinu... Za nas jako tešku. U ovoj godini smo prebrodili najveće strahove, osetili smo na koži šta znači boriti se za život deteta. Ta borba nas je mnogo toga naučila i dosta dobrog donela. Naučila nas je šta znači snaga i podrška porodice, pokazala nam ko su nam prijatelji, donela nam i mnoga nova prijateljstva. Pokazala nam da na ovom svetu ima neverovatno dobrih i humanih ljudi i da je njih mnogo više od onih drugih.

Ova godina je znala i da nam da i oduzme nekog posebnog, nekog ko se retko sretao, nekog koga nam nije dozvolila da upoznamo. Našeg čika Rileta. Velikog Čika Rileta. U ovoj godini ostalo je obećanje koje ćemo ispuniti u sledećoj: roštilj, reka Sava, druženje i sva tvoja deca. Znamo Rile da si na lepšem mestu, gledaš i raduješ se svakim napretkom tvojih mališana.

Bog zna što je sve ovako trebalo biti. U njega se uzdamo i molimo se da nam uvek "šalje" samo ono što je dobro za nas, pa iako nama ponekad to izgleda jako teško. Uvek nam daje onoliko koliko možemo da ponesemo. Hvala mu na ovoj 2021. godini. Velike životne lekcije smo naučili. A vama, dragi naši dobri ljudi, želimo da u narednoj godini ostanete zdravi.

Da pomažete drugima kojima je pomoć potrebna. Da shvatite da ukoliko ste zdravi, vi i vaša porodica, da su vam sve druge brige male. Volite se, smejte se, i radujte se još više u 2022. godini"

Vaši Đurđevići

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA