≫ 

Pronađena devojčica iz Bora: Policija je našla u drugom gradu, porodica otišla po nju odmah

Za devojčicom se tragalo jedan dan

  • 31
Tijana Mustafa Foto: Facebook

Devojčica Tijana M. (16) koja ja u ponedeljak nestala oko 4:30 ujutru, pronađena je, saznaje Telegraf.rs.

Za njom su tragali porodica i policija.

- Bila je kod drugarice u Kladovu. Otišli smo po nju u Kladovo čim nam je policija javila. Živa je i zdrava - rekao je za Telegraf.rs Tijanin otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Svetlana

    11. januar 2022 | 12:10

    Ova devojčica -devojka a nije jedina, je proizvod današnjeg shvatanja kako treba da žive... Njihov način razmišljanja je imati dobru garderobu, našminkati se, provesti se sa društvom, imati seks, nije važno s kim,psovati kao kočijaš.napijati se ...Ako je devojčica-devojka pristojnog ponašanja, ide u školu dobar je učenik , poštuje prosvetne radnike, roditelje, starije ne oblači se kao starleta, želi da studira , da se obrazuje za njih je ona glupača koju treba eliminisati i društva ismejavat je ...Ko je kriv?

  • Mimi

    11. januar 2022 | 11:16

    E sad je lepo prevaspitati,terapija psiholog,i dobiti sve zabrane. Ona sa 16 godina tetovaže ima,sto su roditelji dopustili sve to? Sad da postoji zakon pa da se naplati svo traganje za njom,lepo roditelji neka plate.

  • boki

    11. januar 2022 | 10:51

    Trazenje devojke to vaspitanje roditelja.Ako nije nasilno oteta naplatiti troskove potrage policije jer svaki dan policija trazi razne skitnice .Za maloletne naplatiti triskove roditrlju previse je tolerancije i zato stanhe sve gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA