≫ 

Bogoljub Karić se priseća zimskih čarolija: "Zima je prelepo doba kada ste okruženi svojom porodicom":

"Uživajte sa svojom decom i porodicom u ovim lepim zimskim danima, budite dete da biste shvatili šta je prava zabava", poručio je

  • 0
Karić Foto: Ilustracija/Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić podelio je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk zanimljive scene zimske idile u kojoj je pre nekoliko godina uživao sa svojom porodicom.

"Zima je prelepo doba posebno kada ste okruženi svojom porodicom i prijateljima, gde osetite pravu čaroliju u snežnoj idili. Pogledajte kako smo se pre nekoliko godina, radovali na snegu, rame uz rame sa decom. Nema boljeg leka za zdravlje, nego šetnja i boravak na snegu, pa volimo uvek da se organizujemo za ovakva druženja", naveo je Karić.

Kako se vidi, u dvorištu su tada napravili brdo od snega da deca mogu da se klizaju i sankaju.

"Ali mi nismo mogli da odolimo pa smo krenuli u avanturu sa njima. Na snegu svi postajemo deca i sve nam je normalno i dozvoljeno. Svi se okupimo, braća, naše supruge, deca, unuci, prijatelji, rođaci i spremni smo za zabavu, kao nekada kad smo bili mali na brdu Jarinjak u Peći. Tada smo sami pravili drvene sanke, jer nismo imali za bolje, ali su bile odlične i mi smo uživali sa drugom decom i bili smo srećni i zadovoljni. Uz ovakvo druženje na snegu obavezno ide i vruće vino i rakija, da se zagrejemo i okrepimo i onda zajedno začinimo igrom uz Kaljinku. Tako se mi veselimo i provodimo svake godine i praznici nas uvek raduju i okupljaju. Uživajte sa svojom decom i porodicom u ovim lepim zimskim danima, budite dete da biste shvatili šta je prava zabava", dodao je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA