≫ 

"Spas od korone i epidemije": Ovako je srpski biznismen proslavio srpsku Novu godinu na plaži

Bogoljub ume da uživa

  • 0
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić dočekao je sinoć srpsku Novu godinu u društvu supruge i svojih prijatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na snimku koji je objavio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici vidi se kako sa prijateljima sprema roštilj, a na rešetkama se ukusno prže pljeskavice, ćevapi i kobasice.

- Večeras 13. januara dočekujemo u svojim domovima srpsku pravoslavnu Novu godinu po Julijanskom kalendaru i tako nastavljamo tradiciju dugu nekoliko vekova unazad - piše u objavi.

Na snimku dok sprema jelo sa prijateljima Bogoljub kaže da je ova hrana "spas od korone i epidemije", te da ih ima ukupno četrdesetoro na proslavi.

- Dragi moji, želimo vam prvenstveno dobro zdravlje, da čuvate sebe i svoje drage osobe, da u ovom nepredvidivom periodu pronađete način da obavljate svoje radne obaveze i uspešno se izborite za svoju egzistenciju. Poželećemo vam i puno radosti, sreće, uspeha na svim poljima. Budite nam veseli u novogodišnjoj noći i živeli - piše u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA