≫ 

Kolaps u najavi: Velike saobraćajne gužve ponovo na obilaznici oko Čačka

Obilaznica oko Čačka i naplatna stanica u Preljini su najkrtičnije tačke kad su u pitanju gužve u saobrćaju na putevima u Zapadnoj Srbiji

  • 4
kolaps, saobraćaj,

Foto: RINA

Tokom popodnevnih sati na obilaznici oko Čačka došlo je do pojačanog intenziteta saobraćaja. Sporiji protok vozila primetan je i na Ibarskoj magistrali u pravcu ka Kraljevu i Gornjem Milanovcu.

Prema podacima koji su dostupni na zvaničnom sajtu JP "Putevi Srbije", trenutno nema zadržavanja ni na jednoj naplatnoj stanici na autoputu Miloš Veliki.

Obilaznica oko Čačka i naplatna stanica u Preljini su najkrtičnije tačke kad su u pitanju gužve u saobraćaju na putevima u Zapadnoj Srbiji.

Manjim gužvama i bržem protoku automobila građani Srbije nadaju se do Sretenja, do kada je obećano da će biti završena deonica auto-puta od Preljine do Pakovraća.

Na ovaj način biće rasterećena upravo obilaznica oko Čačka na kojoj skoro svakog vikenda dolazi do kolapsa u saobraćaju.

Video: Kao da se cela Srbija vraća obilaznicom oko Čačka: Ogromne kolone vozila, gužva, usporeno kretanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    14. januar 2022 | 15:24

    Обилазница око Чачка је већа мистерија од Бермудског троугла!

  • Aleksandar

    14. januar 2022 | 15:35

    Treba stimulisati elektronsku naplatu putarine. Sadašnji način očigledno nije dobar ali odgovorni to ne vide ili ne žele da vide.

  • Hm ...

    14. januar 2022 | 15:25

    Šta je sad koji ...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA