≫ 

"Hvala vam na odgovornosti prema svakoj pisanoj reči": Čestitke Telegrafu povodom jubilarnog rođendana

Portal Telegraf.rs danas slavi 10. rođendan

  • 4
Moma Jakovljević Branislav Tiodorović, Marija Zdravković, Ivo Udovičić, Mirsad Đerlek, Nenad Nedić, Јugоslаv Nikоlić, Stefan Čiča Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, N. Anđić, N. Tomić, M. Jovanović, Profimedia, Printskrin: TV Pink

Vaš i naš portal Telegraf.rs danas slavi 10. rođendan a ovaj jubilej čestitali su nam mnogi sagovornici sa kojima svakodnevno sarađujemo i zajednički radimo na raznim temama. Zahvalni su i poručuju da i dalje budemo profesionalni, objektivni, brzi, a s obzirom na to da je u toku epidemija korona virusa - da budemo najpre zdravi i da slavimo još jubileja.

Profesor dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa poručio nam je da budemo efikasni, precizni i objektivni kao i do sada.

- Povodom 10. rođendana želim vam i nadalje sve najbolje u radu. Da budete efikasni, precizni i objektivni kao i do sada.

Našoj posvećenosti u zajedničkoj borbi protiv pandemije zahvalio se uz čestitke i doc dr Ivo Udovičić, komandant Vojne bolnice "Karaburma". 

- Povodom vašeg jubileja, u svoje lično i ime Vojne bolnice Karaburma, čestitam vam desetogodišnjicu uspešnog rada. Posebno se zahvaljujemo vašoj iskrenoj posvećenosti u zajedničkoj borbi protiv pandemije kovida 19. Dugujemo zahvalnost vašim hrabrim novinarima koji su zajedno sa nama izveštavali sa prve linije fronta, iz crvene zone u skafanderima, sve u cilju objektivnog informisanja građana Srbije. U nadi da ćemo i dalje uspešno sarađivati i zajedno staviti pod kontrolu ovu globalnu svetsku pošast, čestitam vam godišnjicu - poručio nam je doc dr Udovičić..

Državni sekretar Ministar zdravlja dr Mirsad Đerlek poželeo nam je sreću i da izveštavamo objektivno kao i do sada.

- Sve najbolje portalu Telegraf.rs povodom jubilarnog 10. rođendana.Budite mi zdravo i dobro do narednog jubileja, izveštavajte objektivno, kao što to činite ovih deset godina. Milina je sarađivati sa vama. Srećno! - poručio nam je Đerlek.

Čestitke nam nisu izostale ni od dr Momčila Mome Jakovljevića, istaknutog hirurga i pomoćnika direktora Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović".

- Čestitam jubilarni 10. rođendan. Uvek ste imali vesti i informacije tačne, brze i pouzdane. Želim vam puno uspeha u budućnosti - poželeo nam je dr Jakovljević.

Celo prošlo leto, kao a i prethodnih izveštavali smo o nepogodama, o požaraima, kako u našoj tako i u zemljama van naših granica, a iz koje su živote i ognjišta spasavali piloti Helikopterske jedinice MUP-a, koji su to nastavili da rade i sada, tokom zime.

Profesor dr Marija Zdravković, direktorka Kliničko-bolničkog centra "Bežanijska kosa" uz čestitke za 10. rođendan zahvalila nam se na podršci svim zdravstvenim radnicima u eri korone.

- Srećan 10. rođendan hrabroj i profesionalnoj ekipi Telegrafa. Sve što je bilo stalo u pero Telegrafa.rs. Hvala na ljudskoj podršci svim zdravstvenim radnicima u eri korone, mnogo nam je to značilo u borbi koju vodimo i koja je najteža do sada - napisala nam je prof. dr Zdravković.

Komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić zahvalio nam se na ogromnoj podršci, uz ocenu da smo stvorili i izgradili reputaciju koja je prepoznata:  

- Poštovani urednici, novinari i saradnici portala Telegraf.rs,  deset godina uspešnog rada i izvrsnih tekstova izveštavanja su za vama a to je, morate priznati, zaista jedan period koji zaslužuje poštovanje i iskrene čestitke za sve što postigli. Postigli ste mnogo, stvorili ste i izgradili svoju reputaciju koja je prepoznata i ostala neukaljana nijednog trenutka tokom čitave jedne decenije! Vašem kolektivu i menadžmentu redakcije želim iskrene čestitke povodom 10. rođendana! Želimo vam mnogo uspeha u daljem radu. Hvala vam na vašoj odgovornosti prema svakoj pisanoj reči, na svakoj istini, objektivnom pogledu o najvažnijim društvenim i političkim temama. Hvala vam na velikoj podršci našoj jedinici, našim pilotima i mehaničarima. 

Jubilej nam je čestitao i mladi vatrogasac-spasilac Stefan Čiča. Sećate ga se, spasao je bebu iz zgrade na Novom Beogradu, a onda toj istoj bebi postao kum. Gledali smo ga u mnogim akcijama gašenja požara.

- Dobar dan, draga ekipo! Slučajno sam saznao da je danas Telegrafu 10. rođendan. E, pa, želeo bih vam čestitati, počev od redakcije, urednika, novinara, fotografa, kamermana... Svima vama koji se trudite da Telegraf postoji i da sve bude kako treba! Budite srećni i zdravi, želi vam Stefan. Srećan rođendan, Telegrafe - poručio nam je Čiča.  

Ne prođe ni dan, a da vas ne izveštavamo o tome kakvo nas vreme očekuje, a u tome nam, između ostalih, pomaže i Republički hidrometeorološki zavod Srbije. Tim povodom prof. dr Jugoslav Nikolić, direktor Zavoda poželeo je na ovaj dan da imamo i razvijamo još uspešniju saradnju.

- Čestitam vam jubilarni deseti rođendan uz želju da i dalje budete uspešni, ekskluzivni i kvalitetni, da dugo trajete i da još uspešnije razvijemo našu međusobnu saradnju - kazao je prof. dr Nikolić, inače i stalni prdstavnik Republike Srbije u Svetskoj meteorološkoj organizaciji.

Video: Vuka je krstio Stefan, vatrogasac koji ga je u aprilu izneo iz zapaljene zgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minnaa

    16. januar 2022 | 11:09

    Srećan Rođendan želim vam dobro zdravlje i uspeh u daljem radu najbolji ste 👍🍀👍

  • Марина Мара

    16. januar 2022 | 12:13

    Из деценије у деценију да будете све бољи и читани. 🍀🍀🍀

  • Če

    16. januar 2022 | 14:02

    Svako jutro budim se uz Telegraf.Srecan 10 rodjendan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA