Decenija Telegrafa! Sa vama smo tačno 10 godina i obećavamo vam, bićemo sve bolji i jači

U narednih 10 godina bićemo još brži, još vredniji, još jači

  • 11
10 deseti rođendan Telegraf čestitka Foto: Boris Zerwann / Panthermedia / Profimedia

Koliko je svet bio drugačije mesto 16. januara 2012. godine? Počinjao je Australijen open na kojem je mladi Novak Đoković pobedio i osvojio svoj 5. grend slem, a ceo svet je gledao mučenje Kosta Konkordije, broda za krstarenje koji je tri dana pre toga udario u ostrvo Điljo. Maske su bile nešto što nose hirurzi i lekari na klinikama za infektivne bolesti, a svi smo disali jedni drugima u lice, smejali se, veselili, izlazili, družili se. Svoje mesto pod Suncem tog dana potražio je i vaš Telegraf.rs, koji danas puni 10 godina. 

Iza svih nas je još jedna korona godina, godina velikih iskušenja, promena, teškoća. Svet je, nema sumnje, u krizi. Velikoj. Pandemija je tu samo vrh ledenog brega. Kažu, kad se ona završi, a završiće se, po svemu sudeći, uskoro, tek nas čeka suočavanje sa globalnim zagrevanjem i njegovim posledicama. Tu su i sve veće geopolitičke tenzije, preti se ratovima. Uz sve to, naravno, ide i pretnja globalne ekonomske krize. I mi smo se svi promenili iznutra, zar vam se ne čini? Setite se samo 16. januara 2012, i upitajte se, u kakvom ste raspoloženju bili tog dana, šta ste radili, koliko ste nasmejani bili, od 1 do 10?

Telegraf je sve ovo vreme bio uz vas, i bio je tu za vas, da vas izvesti brzo, jasno i istinito o svim dešavanjima koja su bitna za naše živote. Nismo bežali, niti ćemo, ni od jedne teme. Nismo se, doduše, bavili tračevima, neproverenim informacijama, spinovanjem ili pokušajima da kreiramo javno mnenje onako kako odgovara nekome, ma ko to bio.

Bili smo, sve ovo vreme, samo na strani čitalaca. Zna se, već 10 godina, a znaće se još više, budite uvereni u to - Telegraf.rs je mesto gde živi istina, gde žive proverene informacije, i mesto gde ćete prvi saznati za sve što se zaista dešava u Srbiji, regionu, na planeti, u politici, biznisu, sportu, jet setu, kulturi, hi-techu, stilu...

Srbija je za ovih 10 godina dobila jedan medij svetskog kalibra, u kojem rade novinari koji imaju stav, mišljenje, kičmu. Ali novinari koji taj stav nikad ne nameću čitaocima, nego ga koriste, isto kao i mišljenje i kičmu, da bi do vas događaji došli onako kako su se zaista desili.

Istina je, teške su bile dve godine, i mnogi ne znaju šta nas čeka u 2022. Ali, imajte nešto na umu: ma šta da se desi, mi ljudi smo poput Feniksa, skloni ustajanju iz sopstvenog pepela i pravljenju najlepših stvari kad su okolnosti najteže. Ova istorijska pravilnost nas hrani optimizmom i nagoveštava bolje dane za sve nas.

Šta god da se bude dešavalo u 2022, to vam možemo obećati - sve to ćete moći prvi, i onako kako se desilo, da čitate i gledate na vašem Telegrafu. Naša misija se nastavlja. U narednih 10 godina bićemo još brži, još vredniji, još jači.

Možete verovati u nas. Isto onako kao što mi verujemo u vas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 10 godina

    16. januar 2022 | 11:14

    Propagiranja ZLA!!!! ŽELIM VAM OVE GODINE DA UGASITE SAJT??!

  • Jasmina

    16. januar 2022 | 11:03

    Bravo! Sve čestitke za super tim! Da nižete uspehe i trajete jos dugo, dugo 🍀😊

  • Bakica

    16. januar 2022 | 09:09

    SRECNO I uspešno i narednih 10 godina.😍😎🤩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA