Radost dece nema cenu – Mozzart širom Srbije podelio 2.000 paketića tokom praznika

Atmosfera darivanja u Mozzartu traje cele godine, a tokom praznika je posebno bilo važno izmamiti osmehe mališana

  • 0
Mozzart

Foto: Nikola Mažibrada

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću je kroz niz društveno odgovornih akcija širio praznični duh prethodnih nedelja. Akcije sa fudbalerima Zvezde i košarkašima Partizana, darovi za svu decu iz Besplatnih škola sporta, Sigurnih kuća, saradnja sa Ministarstvom rada... Kompanija Mozzart poklonila je 2.000 paketića za mališane širom Srbije, a darovi su stigli na mnoge adrese.

Ovoga puta Mozzart je zajedno sa udruženjem "Pokreni život" podelio paketiće deci iz Svratišta u Beogradu.

-Svratište Beograd funkcioniše kao dnevni boravak za decu koja žive ili rade na ulici. Ukupno imamo više od 400 korisnika zato nam mnogo znače ovakve donacije - kaže Jasna Radojević iz Svratišta Beograd.

Darovi od kompanije Mozzart stigli su i na adrese udruženja "Svi za Kosmet", "Zračak – Čačak", "Svici u Mraku"…

Mozzart

Foto: Nikola Mažibrada

Podsetimo, velika akcija počela je u saradnji sa FK Crvena zvezda, koji je drugu godinu zaredom uspešno organizovao novogodišnji karavan. U okviru njega je posećivao bebe rođene u 2021. godini i dostavljao paketiće najmlađim članovima kluba.

Mozzart je podržao i inicijativu KK Partizan, koji je uoči Nove godine posetio Dom "Drinka Pavlović" i uručio darove. Oko 500 dece pohađalo je Mozzartove besplatne školice sporta. Svi su bili veoma dobri ove godine, a nagrada za trud i posvećenost na svakom treningu stigla je tokom praznika!

POKLONI ZA DECU IZ SIGURNIH KUĆA

Kompanija Mozzart je u sklopu akcije "16 dana aktivizma – Stop nasilju nad ženama", izdvojila dva miliona dinara za četiri Sigurne kuće u Srbiji, a na uručenjima u Nišu i Novom Sadu donirala je i paketiće za decu iz ovih utočišta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA