Obilazi maricu i policijski auto pod rotacijom: Našao se u "sendviču" posle prelaska pune linije kod Raške

Čovek (ili žena) koji se našao za volanom najpre je obišao kombi (maricu) da bi se našao između njega i policijskog automobila

  • 16

Neverovatan snimak pojavio se na društvenim mrežama - jedan vozač automobila izgubio je nerve dok je u koloni vozio vijugavim putem Kraljevo-Raška i u jednom trenutku rešio je da kolonu, koja mu smeta, obiđe preko pune linije.

Na ulasku u mesto Ušće on je konačno krenuo u obilazak, ali... to nije bila obična kolona, već plavi kombi sa policijskom pratnjom.

Nejasno je da li je u pitanju marica ili vozilo Ministarstva pravde. Međutim, jasno se vidi policijski automobil koji se kreće ispred sa upaljenom rotacijom.

@darkovukasinovic0♬ Policija - Nela Vidakovic

Čovek (ili žena) koji se našao za volanom najpre je obišao kombi (maricu) da bi se našao između njega i policijskog automobila koji je imao rotaciju, da bi, potom, nastavio obilaženje i dodao gas....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    19. januar 2022 | 17:29

    Ukoliko policija posle ovog snimka ne da saopstenje da je pokrenut postupak i ocekivano oduzimanje vozacke dozvole, znaci da je vozac u prekrsaju ,,jaci" i od MUPa i od drzave.

  • 1

    19. januar 2022 | 18:13

    A ja placam kaznu 5000din zato sto sam vozio 62km na cas, pa da li je moguce da policija ovde nije reagovala, pa cak i da nisu bili pod rotaciom ovaj obilazi na punoj liniji morali su da ga hapse, jer on je ili pijan ili lud ili je toliko jak da se ne plasi drzave pa se jos i sprda.

  • 😷😷😷😷😷

    19. januar 2022 | 17:29

    Eeeee jadna nasa policija, pa policija je ovim rekla radite sta hocete. I ja posle treba da verujem policiji, BRUKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA