≫ 

Bitan apel za vozače, važi dva dana zbog vremena: Ova 4 saveta nemojte da zaboravite, preti minus 15

Očekuje se umeren i jak mraz sa temperaturama od -12 °C do -7 °C, ponegde i oko -15 °C

  • 0
automobil, auto, sneg, zima, farovi Pixabay.com

JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra i u utorak očekuju ledeni dani.

Prema upozorenju, ujutru se na području Beograda i u većem delu zemlje očekuje umeren i jak mraz sa temperaturama od -12 °C do -7 °C, ponegde i oko -15 °C.

Dnevna temperatura na području Beograda -3 °C do -1 °C, dok će u većini mesta biti od -4 °C do -1 °C, osim u Timočkoj Krajini gde će biti toplije.

Kako navodi Republički hidrometeorološki zavod, od srede na području Beograda i na severu zemlje očekuje se slabljenje jutarnjih mrazeva i postepeni porast dnevnih temperatura, a od četvrtka i u ostalim predelima.

Vozačima savetuju da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Video: Muuuuuuu-ke svih vozača: Krave blokirale put na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA