≫ 

Udovičić čestitao Dan obrazovanja: Samo oni koji svakodnevno usavršavaju svoje znanje istinski napreduju

Ministar Vanja Udovičić pozovao je sve studente koji su ostvarali akademski uspeh da konkurišu za stipendiju Fonda za mlade talente Republike Srbije, što mogu da učine do 11. februara

  • 1
Vanja Udovičić Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je mladima Međunarodni dan obrazovanja, istakavši da jedino oni koji svakodnevno usavršavaju svoje znanje, istinski napreduju.

- Istorija pamti, sadašnjost oblikuje, a budućnost zavisi od nadarenih pojedinaca i njihove posvećenosti napretku. Ministarstvo omladine i sporta nastavlja da i u toku ove školske godine nagrađuje najbolje srednjoškolce i studente stipendijom "Dositeja", a uspeli smo i da povećamo broj stipendija sa 1500 na 1550, ali i iznos sa 30.000 na 32.000 dinara za najbolje studente naših univerziteta - izjavio je ministar Udovičić.

On je iskoristio priliku da još jednom pozove sve studente koji su ostvarali akademski uspeh da konkurišu za stipendiju Fonda za mlade talente Republike Srbije, što mogu da učine do 11. februara.

- Srećan Međunarodni dan obrazovanja i puno sreće svima u nastavku školovanja i usavršavanja - poručio je ministar omladine i sporta.

Video: Udovičić najavio koje korake će Srbija preduzeti, ako Novaka deportuju: Ovo više nije pitanje sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    24. januar 2022 | 13:09

    To vi posebno znate 🤣🤣🤣, usavrsili ste se za lazi, obmane, kradje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA