≫ 

Tadijina teška životna priča odjeknula Srbijom ovog vikenda, a evo kako je govorio i pevao ranije

Nedavno je napunio 24 godine, ima ćerkicu od godinu i po

  • 3
Tadija Simović Printskrin: Happy TV, KCN TV, Studio TAKI

Tadija Simović nedavno je napunio 24 godine. Živi i radi u Beogradu, ima suprugu i kćerku. Radi kao kuvar, peva, ali javnosti je pre svega poznat kao momak sa teškom životnom pričom.

Od 2016. godine imao je nekoliko televizijskih gostovanja u kojima je govorio o nemilosrdnom odrastanju. Oca nikada nije upoznao, a majka ga je napustila kada je imao šest godina. Danas su u kontaktu, međutim, protekle su godine i godine da se ne čuju i ne vide.

- Moja majka je imala težak život, i ona je svašta preživela. Pričali smo na ovu temu. Kao da neće, ne može ili ne zna da mi objasni. Imala, nemala opravdanje, ja sam joj rekao, da je to za mene trauma - govorio je u maju prošle godine u emisiji Posle ručka.

Na pitanja o njenim motivima, Tadija je govorio da mu ni samom nije jasno zbog čega su se rastali.

- Nju ništa nije čekalo. Ne verujem da je otišla u bolje - kazao je tada.

U medijima je odjeknulo i da su se odvojili na spavanju. Da ju je potražio kraj sebe, ali da je nije bilo, te da je utom kazala da ga zadrže da ne krene za njom.

Odrastanje mu je prošlo u hraniteljskim porodicama. U emisijama je govorio i da u njima nije dobio ljubav. Danas kada je otac, ne može da zamisli da za svoju jednoipogodišnju ćerku ne učini sve.

"Živim za ćerku"

- Trudim se oko nje, živim za nju - rekao je u istoj emisiji, dodajući da je za dete najvažnije da ima odgovorne roditelje, te da je spreman da za nju radi i dva posla.

U emisijama iz 2018. i 2020. govorio je kako su mu želje dosegle daleko u budućnost, te da bi voleo da bude deda za primer - da dočeka unuče iz škole i ponese mu ranac.

Inače radi kao kuvar, za šta se školovao, povremeno pevajući, za šta je bio nagrađen.

- Želim da prenesem to iskustvo da treba ceniti i poštovati pomoć nekoga, ali da se ne treba predavati. Treba se boriti u životu, samo pošteno. Red, rad, disciplina, to je moj moto - rekao je za TV KCN u februaru 2017. godine, po osvajanju nagrade za najboljeg debitanta na festivalu narodne muzike.

Ima svoj Jutjub kanal gde postavlja snimke sa veselja na kojima je angažovan, kao i svoje interpretacije poznatih pesama.

- Prošlo je pet punih godina otkako sam ja snimio video kako pevam Kukijeve pesme. Ja se sad nešto malo manje bavim pevanjem, a više se bavim komponovanjem, pisanjem tekstova. Pravim pesme za druge - rekao je u videu snimljenom u septembru 2020. godine.

Iako je poslednji televizijski nastup u kome je Tadija govorio o surovosti života, ujedno navodeći da je spavao na otvorenom po debelom minusu, hraneći se otpacima, vratio napuštenu decu "sa margine u fokus", prvi tekstovi o srpskom Oliveru Tvistu datiraju još 2016. godine.

Tadija Simović Printskrin: TV Pink

U svim tim godinama javnih nastupa govorio je i o prestupima, o zatvoru, "sitnim krađama", odnosu sa zatvorenicima, lošem društvu i svom stidu.

Njegov put je dug, njegova priča potresna, njegova promena neverovatna i inspirativna, a pitanja o tome koliko zala ide zajedno i na šta su kroz život "osuđeni" oni koji "loše počnu" - nebrojiva. Šta društvo može da učini za njih?

Video: Porodici Pešelj potrebna je pomoć: Dijani umro suprug, ostala sama i bez posla sa 5 dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sud

    25. januar 2022 | 20:53

    Sve surovije sutra a deca prepustena vaspitanju ulice...

  • Bivsi domac

    25. januar 2022 | 23:47

    Nazalost drzava I socijlne ustanove nerade svoj posao I djabe dobijaju plate Deca nisu zasticena zakonom I CEO zivot nose svoj samar Kroz zivot Obicno to Bude tesko I mukotrpno A mnogo je dece I mladih Koji nemaju kome da se obrate Jel driustvo nam je lose Ostaje samo ulica

  • Pera

    26. januar 2022 | 06:29

    Nije on lose poceo nego je bio ostavljen bez igde ikoga od jedine koja je trebalo da ga cuva! Takvih majki ima dosta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA