≫ 

Nova korona redukcija polazaka prevoza u Novom Sadu zbog vozača na bolovanju

Tako je, na primer, na liniji 7 ukinut svaki peti polazak u špicu

  • 0
Gradski prevoz Novi Sad Foto: Mateja Beljan

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP "Novi Sad" je primoran da od 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na gradskim linijama. Iz ovog preduzeća se izvinjaju građanima zbog izmena i mole za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne možemo da utičemo.

Putnici se o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici red vožnje, gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati. Kako bi mogli da imaju tačan uvid o vremenima autobuskih polazaka, predlaže se korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone.

Aplikacija je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište. Na osnovu trenutnog stanja aplikacija obaveštava svakog korisnika o tome u koje vreme na odabranom stajalištu može da očekuje nailazak autobusa na željenoj liniji.

Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom (naziv aplikacije: NSmart).

Tako je, na primer, na liniji 7 ukinut svaki peti polazak u špicu, a van špica svaki treći. Nešto manje redukovana je linija 8, a gotovo u svakom satu izostavljen je i po jedan polazak sa linije 1.

Linija 12, s druge strane, neće imati redukovane polaske sve do 17 sati, kada se ukida svaki treći polazak.

Dvojka je redukovana u periodu od 8 do 15 sati.

Video: Pooštrene mere na aerodromu zbog omikrona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA