≫ 

Dvojica Ivanjičana u par minuta zavejana na Goliji: "Za dlaku" su izvukli živu glavu

Živu glavu im je spasao mobilni telefon i služba Civilne zaštite opštine Ivanjica koja je uz ogromne napore zavejane izvukla iz smetova

  • 1
zavejani, golija

Printscreen: YouTube/Info LIGA Ivanjica

Dvojica Ivanjičana sinoć su zavejani na Goliji. Pomoć je pristigla u poslednjem trenutku.

Milan Filipović, inače iskusni previznik iz Ivanjice, kaže da nešto ovako strašno nikada u životu nije doživeo. Zaglavili su se u snežnom smetu, a onda je vejavica počela da ih zatrpava. Sve se odigralo u samo par minuta.

Filiović je sa svojim kolegom krenuo u Novi Pazar. Put je bio prohodan, ali kako su kilometri odmicali kolovoz je bivao opasniji za vožnju a smetovi sve viši. Raspitali su se, dobili sumnjičave odgovore, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da će mećava stvoriti smetove i do tri metra visine, piše Infoliga.

Živu glavu im je spasao mobilni telefon i služba Civilne zaštite opštine Ivanjica koja je uz ogromne napore zavejane izvukla iz smetova.

Auto je ostao zavejan na Goliji, tek danas je Filipović uz pomoć nadležnih službi otišao po njega. Sinoć mu, kako kaže, nije palo na pamet da razmišlja o džipu, samo kada su se izvukli živi i zdravi.

Video: Momak i devojka ostali zavejani u smetovima na Goliji: Radnik Puteva iz Ivanjice ih spasio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A.P

    26. januar 2022 | 19:20

    Za Novi Pazar u zimskom periodu, ide se na Studenicu i Rasku. Golija je rizicna kada su snezni nanosi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA